Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Moj dom

Kako svaki prostor pretvoriti u mali, vlastiti hygge kutak

Danski lanac JYSK, poznat po promoviranju hygge stila života predstavio je novi asortiman vrtnog namještaja i dekoracija idealnog za nadolazeće ljeto kao i trendove Belonging i Release.

Danski lanac JYSK, poznat po promoviranju hygge stila života predstavio je novi asortiman vrtnog namještaja i dekoracija idealnog za nadolazeće ljeto kao i trendove Belonging i Release. Ljubitelji novih trendova i smirenih nijansi neutralnih skandinavskih boja uz primjese ružičastih tonova, namještaja od ratana i neobrađenog drva te detalja od terakote doći će na svoje.

Predstavljanje novih ljetnih linija namještaja održano je u osebujnom prostoru Bioskopa Balkan u Beogradu. Budući da je riječ o interijeru, na prvu ova se lokacija ne čini kao logičan odabir za predstavljanje vrtnog namještaja, ali upravo nam taj odabir dokazuje kako će pravi komadi i prigodna dekoracija baš svaki prostor pretvoriti u mali, vlastiti hygge kutak.

Povezanost, druženje s obitelji i prijateljima te stvaranje stress free oaze u svome domu – vrijednosti su koje karakteriziraju nove ljetne linije.

Zvjezdana Novak, Communications Manager JYSKa za Sloveniju, Hrvatsku, Bosnu i Hercegovinu i Srbiju, istaknula je trendove koji nas očekuju, ali i koliko smo blizu danskom receptu za sreću: „Naši proizvodi inspirirani su prirodom i stvarani su tako da svaki detalj doprinosi postizanju ugodnog, funkcionalnog prostora koji sam po sebi odmara i osigurava atmosferu za svakodnevni hygge trenutak. Novi trendovi Belonging i Release imaju isti zadatak: stvoriti ugođaj idealan za druženje s najdražim ljudima kao i potaknuti osjećaj pripadnosti i opuštanja. Zahvaljujući prirodnim materijalima i oku ugodnim nijansama te prozračnim komadima namještaja nove linije već prizivaju ljeto i sve što nam ljeto donosi: odmor, opuštanje i neizostavan boravak na zraku u druženju s obitelji i prijateljima“.

Uz predstavljene trendove arhitektica Miroslava Amidžić-Ivan iz Deep house grupe koja se bavi dizajnom interijera predstavila je par idejnih rješenja za uređenje vanjskih prostora, uz brojne savjete i preporuke

Događaju je prisustvovao i Martin Fyn Aamand, Communication i PR manager JYSKa, koji je iz prve ruke ispričao kako Danci pristupaju hyggeu, na koji način ga žive i kako ga uklapaju u svoj svakodnevni život, koji je, kao i kod nas, prilično užurban.

JYSK posluje u regiji s ukupno 150  trgovina, webshopovima i nešto više od 1400 zaposlenih. Tvrtka spaja skandinavski dizajn sa snažnim fokusom na održivost koja je integrirana u svaki segment poslovanja – od utjecaja na suzbijanje klimatskih promjena i upotrebe ekološki prihvatljivih sirovina do sistemske brige o zaposlenima i lokalnim zajednicama u kojima posluje.

Vesna Kukić Lončarić, Country Director JYSKa za Sloveniju, Hrvatsku, Bosnu i Hercegovinu i Srbiju predstavila je tako nove fokuse JYSKa, kao i daljnje planove za ekspanziju.

„I dalje nam je velik fokus na ekspanziji i preuređenju trgovina prema novom skandinavskom konceptu kako bi našim kupcima osigurali novi i inspirativniji način kupovine. Do sada smo preuredili 127 trgovina od ukupno 150 s kojima poslujemo i nastavljamo dalje istim tempom kako bi do rujna 2024. godine završili projekt. Posebno smo ponosni na svoje održive projekte i razvoj recikliranih proizvoda i ambalaže s ciljem ostvarivanja svojih dugoročnih ciljeva – da svedemo poslovanje na nultu stopu emitiranja CO2.“

Vjerujemo kako ćete se opustiti u svojim vrtovima i terasama i dovesti dašak Danske u svoj prostor, a za dodatnu inspiraciju posjetite JYSK ljeto 2023  i istražite široku ponudu kvalitetnih komada vrtnog namještaja.

Više

Moj dom

Treba se malo odmoriti i opustiti od svakodnevnih poslova, vrijeme je da se obitelj i prijatelji okupe oko stola.

Moj dom

Važno je znati da niti jedan balkon ili terasa nisu premali da bi izgledali savršeno.

Zanimljivosti

CASUS je izrađen isključivo od prirodnih materijala kao što su drvo, bambus, karton i lava kamenje.

Moj dom

Skandinavski stil voli prirodne boje i organske materijale koji odražavaju poštovanje prema prirodi.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.