Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Fashion report

Kako vaš muškarac može izgledati kao David Beckham?

U reklami koja povezuje jednu od najvećih svjetskih ikona i globalnu zvijezdu komedije, David Beckham ponovo je s Kevinom Hartom u kampanji za H&M – new Modern Essentials selected by David Beckham.

U reklami koja povezuje jednu od najvećih svjetskih ikona i globalnu zvijezdu komedije, David Beckham ponovo je s Kevinom Hartom u kampanji za H&M – new Modern Essentials selected by David Beckham.

Radnja reklame odvija se na putovanju i nastavak je priče iz njihove prve reklame u kojoj se Kevin pripremao za ulogu Davida u biografskom filmu. Ova nova kampanja, u kojoj David i Kevin nose identične kombinacije iz kolekcije jesen/zima 2016., prati Kevinove planove da nastupi kao zvijezda mjuzikla „I, Beckham: The Musical“. Reklama će se početi prikazivati 26. rujna na hm.com.

bts-modern-essentials-8

Beskrajno sam uživao u snimanju prve kampanje s Kevinom za H&M, jednostavno smo morali napraviti nastavak. Ovoga puta priču smo odveli još dalje. Nadam se da će se svima svidjeti, mi smo svakako uživali snimajući je“, kaže David Beckham.

bts-modern-essentials-5

Sjajno je još jednom dobiti priliku pokazati svijetu ono što svi već zapravo znaju: da sam ja pravo nadahnuće za stil Davida Beckhama. U svemu kopira mene“, kaže Kevin Hart.

bts-modern-essentials-5

Nova kampanja prati Davida i Kevina na putovanju iz Los Angelesa u Las Vegas radi navodnog susreta sa sponzorima novog mjuzikla u Vegasu. Kevinova predanost ulozi Davida na putu postane još ekstremnija. David i Kevin za kampanju nose dvije kombinacije iz kolekcije: bomber jaknu s patentnim zatvaračem i ovratnikom od umjetnog krzna koja se nosi uz dolčevitu i prugasti pulover.

bts-modern-essentials-7

David i Kevin u kampanji su nevjerojatno zgodni. Modern Essentials kolekcija je za muškarce koji imaju sjajan osobni stil bez obzira na to gdje se nalaze. Bomber jakna i prugasti pulover novi su osnovni artikli garderobe za muškarce širom svijeta“, kaže Andreas Löwenstam, H&M-ov voditelj odjela za dizajn muške odjeće.

3116_05_srgb_300dpi_low

Kampanju je i ovog puta režirao Fredrik Bond, zaslužan za posljednje dvije reklame Davida Beckhama za H&M. Snimljena je u okolici Los Angelesa u svibnju, a David je na Instagramu podijelio sliku sa seta i tako otkrio novu kampanju s Kevinom.

Kolekcija Modern Essentials selected by David Beckham za jesen/zimu 2016. bit će raspoloživa u svim H&M trgovinama s muškom odjećom i online od 29. rujna.

Ne propustite

Fashion report

Nastavljajući dugu tradiciju hvaljene suradnje dizajnera, H&M s oduševljenjem najavljuje novu suradnju s modnom dizajnericom koja živi i radi u Londonu - Simone Rocha.

Fashion report

H&M je po prvi puta odlučio komade iz ovogodišnje kolekcije za ljetnu sezonu predstaviti organiziravši experience trip u Umag.

S modne piste

Uzorci su prepuni minerala, drveća i biljaka koje je dizajnerski tim prenio na divni Jacquard te prozračne i lagane tkanine.

Video box 1

H&M-ov film za kampanju For Every Victory slavi moć sporta i uvjerenje u pozitivnu promjenu ljudskih života. Film se podudara s For Every Victory...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.