Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Duh i tijelo

Kako vi doprinosite zajednici?

Osnova života je doprinos. Sve što živi doprinosi zajednici. Svaka životinja i svaka biljka doprinosi životu na ovoj planeti.

Osnova života je doprinos. Sve što živi doprinosi zajednici. Svaka životinja i svaka biljka doprinosi životu na ovoj planeti. Sve ima svoju svrhu i svoje mjesto. Isto vrijedi za svakog čovjeka na ovom svijetu i najvažniji je razlog zbog kojeg smo ovdje.
To je ispod i ispred svih ostalih priča koje smo razvili i koje živimo.

Život nije akumulacija, već doprinos.

Stephen Covey

Doprinos je pokretač

Doprinos je baza našeg postojanja i svatko od nas, ako zastane i osluhne samog sebe na trenutak, to već zna.

Zato je potrebno moći stati i poslušati što vam govori vaše biće. Kada se povežemo s bazom sve ostale priče polako blijede. Iz baze izvire život, volja i motivacija. Ali često u šumi priča koje su prisutne ne čujemo ono što nas pokreće.
Doprinos je pokretač života! Zajednica je odgovor!

Sve ostalo nastalo je zbog želje da se život razvija. I možda se čini da je sve pošlo krivo ali to nije bitno. Bitno je da smo svjesni vlastitog doprinosa koji dajemo svakim trenutkom svog postojanja.

I sami osjećamo da je ovo što radimo samo kap u moru.  No ocean bi bio manji zbog te kapljice koja nedostaje.

Majka Tereza

Jeste li svjesni svog doprinosa?

Na koji način pridonosim? Što dajem i kako primam?

To su pitanja iz kojih će izaći kvalitetnija rješenje kojima ćemo oplemeniti život.
Sve što smo dosad napravili može se nadograditi i transformirati. I vrlo je jednostavno ako svatko od nas uvidi da smo ovdje jedni zbog drugih.  I da je svatko od nas jednako vrijedan i važan!

Pogledajte u oči osobe pored vas. Vidite li život koji izvire iz njenog bića? Pogledajte sebe u ogledalo i vidite tko ste zaista jer vi ste život!

Hvala vam na vašem doprinosu!

Jeste li svjesni vlastite veličanstvenosti u ciklusu života? Što danas možete napraviti da bi osvijestili koliko ste doprinijeli životu svakim vašim udahom?

Svaka misao, svaka riječ i svaka radnja koja dodaje pozitivnom i zdravom doprinos je miru.  Svatko od nas sposoban je dati takav doprinos.

Aung San Suu Kyi

Pročitajte još

Duh i tijelo

Eterična ulja, te ugodne supstance koje se mogu fino raspršiti, udahnuti ili nanijeti na kožu, jednostavan su, ali vrlo učinkovit, način borbe protiv zimskog...

Savjeti stručnjaka

Svi koji imaju neke bolesti bi se prije uzimanja CBD ulja TREBALI konzultirati sa svojim liječnikom te tako spriječiti moguće nuspojave.

Budi fit

Trčanje je idealan kardio trening, koji ojačava mišiće i djeluje na poboljšanje općeg fizičkog stanja i psihičkog stanja.

Zdravstveni karton

Očima bilježimo sve slike koje kasnije pretvaramo u uspomene.

Advertisement