Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Trendovi

Kako znaš da si u sedmom nebu?

Leptirići u trbuhu, jedva čekaš da provedete vrijeme zajedno i odjednom je svijet lakši i baš ništa nije problem – sve je to znak da si u sedmom nebu.

Kada se zaljubiš, osmijeh jednostavno ne možeš sakriti. Ne možeš ni glumiti da ti on ili ona nije stalno na pameti jer čim se pojavi prva prilika, svaku temu povezuješ s njim ili s njom. Leptirići u trbuhu, jedva čekaš da provedete vrijeme zajedno i odjednom je svijet lakši i baš ništa nije problem – sve je to znak da si u sedmom nebu.

U Argentumu je aktualna kampanja S tobom na sedmom nebu povodom Valentinova i gotovo svaki dan nas podsjećaju na sve blesave odluke koje smo donijeli zbog ljubavi. Čak i ako nisi ovaj tren zaljubljen, u njihovu kampanju i nakit ćeš se sigurno zaljubiti.

Ususret Valentinovu, Argentum te nagrađuje romantično simpatičnim naušnicama Sparkling Heart. Neka tvoji modni detalji sjaje kao i tvoj osmijeh kad vidiš osobu koja ti se sviđa. Igrajte se s nama i vidimo se svi na sedmom nebu!


Darujemo jednu čitateljicu!

Pravila su jednostavna:

  1. U komentare, na dnu članka, na webu napišete #shehr  (Ako imate problema s prijavom, proučite https://she.hr/kako-sudjelovati-u-nasim-darivanjima/)
  2. Pratite nas putem društvenih mreža FacebookInstagram, TikTokYouTube
  3. Možete se prijaviti samo jednom!

Prijave primamo do 16. veljače točno u podne.

Random biramo, a dobitnici nakon objave svoje dostavljaju u inbox na našem Facebooku podatke (ime i prezime, adresa i obavezno broj telefona, radi dostavnih službi). Podatke koje ostavite koristimo isključivo u svrhu dostave paketa. 

Darove šaljemo samo na adrese u Hrvatskoj u roku 30 dana od javljanja dobitnika.

Dobitnici će biti objavljeni u sklopu ovoga članka te dodani kao komentar na Facebook objavi.

Ako želite provjeriti jeste li jedan od dobitnika, upišite svoje ime u tražilicu.

Dobitnica Jasmina Justić

Ne propustite

Moda

Fashion&Friends, najpoznatiji multibrand koncept kao i  Fashion Company, vodeća modna kompanija u jugoistočnoj Europi slavi, a kada Fashion Company slavi, slavimo svi!

Trendovi

Nazivaju ga trendom, no tihi luksuz (eng. quiet ili silent luxury) mnogima je životna modna filozofija.

Fashion report

Novom kampanjom Answear želi naglasiti svoje pozicioniranje kao brend koji se usredotočuje na visokokvalitetne proizvode i odabrane premium brendove.

Fashion report

Najljepša FREYWILLE impresionistička cvjetna rapsodija je kolekcija nakita Hommage à Claude Monet.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.