Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Fashion report

Kakva se divna priča krije iza scrunchies gumica Laštik!

LAŠTIK u suradnji sa Sigurnom kućom Istre, želi probuditi svijest vezanu za nasilje u obitelji, koje se najčešće događa nad ženama i djecom.

Mama Branka i kći Aleksandra skrile su se iza projekta LAŠTIK. LAŠTIK u suradnji sa Sigurnom kućom Istre, želi probuditi svijest vezanu za nasilje u obitelji, koje se najčešće događa nad ženama i djecom.

“I same smo proživjele nasilje jednom obliku i znamo koliko je važno imati potporu i koliko je hrabrosti potrebno za potražiti pomoć. Nažalost, još je duže potrebno da se ta pomoć nađe. Želimo biti one osobe koje su nama trebale na početku, a kojih je rijetko bilo. Nasilje nisu samo udarci i/ ili fizička bol. Nasilje ima bezbroj strašnih, nevidljivih oblika koji ne ostavljaju fizički trag, ali UVIJEK ostavljaju psihološki. Taj je ponekad mnogo pogubniji. Naša je misija kroz naše zajedničko vrijeme i nečime što smo zajedno stvorile, pomoći žrtvama nasilja. LAŠTIK je samo fizički oblik kojim želimo doći do vas i pomoći u stvaranju ako ne bolje, a onda barem sigurnije budućnosti”, poručile su hrabre mama i kći.

Moguće da LAŠTIK izgleda kao obična, gumica za kosu koju “ionako možete bilo gdje kupiti”, no ovaj LAŠTIK je puno više od toga. Nije samo simpatičan hobi mame i kćeri; LAŠTIK je životni projekt koji stoji kao dokaz da su ove dvije lavice “ozdravile”, da su došli bolji dani (iako još uvijek ima i loših ), i da su mirne i sigurne.

 

 

Osim što su dobre za kosu, a dolaze u mnoštvu predivnih uzoraka, ovisno o dostupnosti tkanina, a samom kupovinom LAŠTIKA učinit ćete dobro djelo. Prodajom svake gumice, 5 kuna se donira Sigurnoj kući Istre.

100 % su prirodne, napravljene su od čiste svile i lana. Svila na kosu djeluje regenerativno, te sprječava pucanje, petljanje i elektriziranost, dok lan diše, regulira toplinu i ima antibakterijska svojstva.

Pratite ih na njihovom Instagram i Facebook profilu.

 

[box style=”0″]

Darujemo jednu čitateljicu srednjim svilenim i malim lanenim LAŠTIKOM!

Pravila su jednostavna:

  • U komentare ispod objavljenoga članka, na našem webu, napišite #She4She
  • Pratite naše društvene mreže – Facebooki Instagram
  • Podijelite s nama svoja iskustva, komentirajte, preporučite…
  • Recite nam o čemu želite da pišemo… Vaše nam je mišljenje važno!

Prijave primamo do 23. travnja točno u podne.

Možete se prijaviti samo jednom.

Darove šaljemo samo na adrese u Hrvatskoj u roku 30 dana.

Random.org bira, a dobitnici nakon objave svoje podatke (ime i prezime, adresa i broj telefona) dostavljaju u inbox na našem Facebooku. Podatke koje ostavite koristimo isključivo u svrhu dostave paketa i neće biti dijeljeni trećim osobama.

Dobitnici će biti objavljeni u sklopu ovoga članka te dodani kao komentar na Facebook objavi.

Ako želite provjeriti jeste li jedan od dobitnika, upišite svoje ime u tražilicu.

Dobitnica Jelena Roknić

[/box]

Više

Zanimljivosti

Koliko puta smo u životu sreću i utjehu pronalazili u stihovima najdražih nam autora?

Dobar posao

Za one koji  žele pokrenuti vlastiti posao kao virtualni asistent, ali ne znaju od kuda ni kako krenuti, kreirala je online program POSTANI VIRTUALNI...

Dobar posao

Bioekonomija je danas sveprisutan koncept i javlja se, ne samo kao ideja vodilja nove politike Europske unije, već obećava i tehnološke i društvene promjene.

Dobar posao

Koliko god je uživala u grafičkom dizajnu, nešto joj je nedostajalo, kako nam sama kaže. 2015. godine odlučila je promijeniti svoj poslovni svijet i dio je naše...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.