Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Horoskop

Kakve knjige čitaju horoskopski znakovi?

Recite nam, kakvu ćete knjigu ponijeti na odmor?

Recite nam, kakvu ćete knjigu ponijeti na odmor? Hoćete li uopće nešto čitati? Svakako, zabavite se čitajući bar ove simpatične podatke!

Ovan

Ovnovi vole čitati, ali ne po preporuci, jer oni sami znaju što je dobro. U svakom slučaju, vole zabavnu tematiku, ponekad sarkastičnu. Glavni likovi trebaju biti uspješni, borbeni, jaki, jer samo takve Ovan prihvaća.  Ne vole patetiku, ne vole romantične priče.

Bik

Romantične priče, velike ljubavi, ali i praktični savjeti za bolji i kvalitetniji život,  izbor su ovog znaka kada su knjige u pitanju. Ne vole gubiti vrijeme na negativne stvari, već uvijek čitaju nešto konstruktivno, kao i klasike.

Blizanci

Za dobar početak dana Blizanci biraju novine, a ne knjige. Iako vole da čitati, moraju prvo čuti sve preporuke o nekom djelu, pa tek idu čitati. Blizanci, pored Djevica i Strijelaca, vole kupovati knjige.

Rak

Rakovi vole ljubiće, kao i bajke. Poezija im je draga, ali i biografije slavnih ličnosti. Ako poklanjate knjigu Raku, budite upoznati s tim što ta osoba voli raditi i ima li hobi, pa u skladu s tim i odaberite knjigu.

Lav

Lavovi vole povijesne romane, kao i knjige čije su teme društvo i vlast. Knjige o prinčevima, vladarima i blagu, omiljeno su štivo Lavova. Bliska im je literatura i vezana za poslovni  uspjeh, sve što jača samopouzdanje.

Djevica

Djevica čita samo provjerenu literaturu. Njima ne možete tek tako pokloniti knjigu. Dobro se informirajte prije kupovine. Djevica čita preporuke na Internetu, na forumima i iskreno će vam reći sviđa li joj se knjiga ili ne.

Vaga

Ljubavni romani, knjige koje veličaju ljepotu i život, najbolji su prijedlog za predstavnike ovog znaka. Ne tjerajte ih da čitaju. Moraju se sami zainteresirati.

Škorpion

Teme koje su mračne, tajnovite, tabu teme, bit će na policama ovoga znaka. Knjige o ratu, seksu, kao i o smrti su Škorpionima najdraže.

Strijelac

Strijelci vole filozofske knjige i putopise. Mogu čitati sve, ali ako im neka knjiga dosadi, odmah prelaze na drugu. Teško da će pripadnik ovog znaka čitati bestselere. Vole putopise, klasike, takozvanu ozbiljnu literaturu. Atlas je pravi poklon za njih.

Jarac

Povijesne teme, klasici, praktična literatura… Ovaj znak voli antikvitete, stare stvari, pa će im takve knjige biti zanimljive. Bestseleri ih ne zanimaju, a knjizi koju vole vratit će se više puta.

Vodenjak

Vodenjak voli neobične knjige, o znanstvenicima i znanosti, vole i znanstvenu fantastiku. Vole knjige koje traže pažnju, razmišljanje, mozganje, nikako lako štivo koje opušta.

Ribe

Romantične priče, romane čija se radnja događa u snovima…  To vole Ribe. Fantazije, bajke, filozofija je ono što drži pažnju ovom  znaku.

Više

Darivanje

Jedno je jasno: ispod Đavoljeg mosta nevinost umire.

She Book Club

Amazonov izbor za najbolji ljubavni roman 2021. te jedna od najboljih knjiga u kategoriji romansi prema odabiru članova Goodreadsa, roman Ljubavna hipoteza ovih je...

She Book Club

Ovaj nastavak uspješnice Žena koja je slikala kanom vješto je i bogato izvezena narativna tapiserija u kojoj se isprepliću priče iz Lakshmina i Malikova...

She Book Club

Fascinantna, sjajno napisana i iznimno maštovita književna rekonstrukcija čuvenog nestanka kraljice krimića, roman koji je osvojio čitatelje diljem svijeta.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.