Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr
samopouzdanje
samopouzdanje

Istaknuto

Kakve su poželjne žene?

No, možda se i složite s nama kako će poželjne žene vjerojatno imati sljedećih sedam karakteristika:

Sanjarimo koje bismo osobine željeli kod partnera. Također, sanjarimo i da smo sami poželjni.
Definicije poželjnoga nema. Ona je promjenjiva i stalno se razvija i nadograđuje. Složit ćete se, zar ne? No, možda se i složite s nama kako će poželjne žene vjerojatno imati sljedećih sedam karakteristika:

Ne trče za drugima

Njima je jasno da je to gubljenje vremena. One nemaju vremena za tako nešto, jer su previše zauzete stvaranjem boljeg života za sebe. To je upravo ono što ženu čini poželjnijom – taj bezbrižni, samouvjereni stav. Erotična, poželjna žena je opuštena i uživa u seksu, ali će pričekati s odlukom na intimni čin s novim partnerom, posebno ako želi ozbiljnu vezu i posvećenost. Daleko od toga da su takve žene ograničene nekim pravilima: one jednostavno znaju da brzanje sa seksualnim odnosom ima previsoku cijenu.

Kontroliraju emocije

Vrlo poželjne žene neće plakati zbog svake propale veze ili neuspjeha u životu. Umjesto toga, one kontroliraju svoje emocije. One ne provode vrijeme u “njegovanju” beskorisnih emocija koje im ne donose napredak. Žene koje odlikuje erotičnost i snaga u velikoj su mjeri stabilne i smirene, znaju kontrolirati ljutnju.

Izbjegavaju ogovaranje

Svoje vrijeme provode mnogo produktivnije te su svjesne da tračanje može naškoditi svima. Tračevi, isprazne priče i drama rezervirani su za “školarke”, a ne za zrele, poželjne žene.

Ne traže pažnju

Ne postavlja mnogobrojne selfije i ne mijenja statuse veze na društvenim medijima svaki put kada je netko privuče ili kada se zaljubi. Ne želi opterećivati druge ljude takvim trivijalnostima. Ona je poznata i o njoj se priča zbog njenih realnih i značajnih postignuća. Ona vjeruje da tako treba skrenuti pozornost na sebe, a ne nametati se stalnim promjenama koje joj se događaju u životu. Poželjne žene znaju da sreća potiče iznutra, nasuprot svim vanjskim izvorima koji ih okružuju.

Imaju hobije

One se konstantno trude postati što bolje u svojim hobijima i stvarima koje im pomažu da se razviju i rastu. One nisu netko tko je sklon odugovlačenju. Ako im se svidi određena aktivnost, one će je zdušno i upražnjavati. Svjesne su da im hobi može pomoći da eliminiraju svakodnevni stres i upravo zbog toga ga i upražnjavaju.

Ne gube svoju osobnost kada su u vezi

Bilo da je u pitanju veza ili brak, poželjne žene ne gube svoju osobnost. One imaju svoj život koji nadilazi vezu te se ne drže grčevito svog partnera. Nikada ne gube iz vida svoje snove i ciljeve, kada je ljubav u pitanju. Donose odluke o tome koliko je vremena potrebno posvetiti vezi i njezinim ciljevima. Njihova parola je da je veza dodatak njihovom životu, a ne njihov život. Dok mnoge žene pogrešno spajaju svoj život sa životom partnera u nadi da će dostići izuzetnu bliskost, opuštena i sigurna žena zna da njena nezavisnost nije prepreka već šansa za još ljepšu vezu. One u cijelom tom procesu ne gube svoj identitet.

Odlične su u komunikaciji

Imaju jasne misli, a to i pokazuju odabirom riječi, bez obzira na kojem jeziku ih izgovaraju. Samopouzdanje kojim odišu dok pričaju vrlo lako osvaja sugovornike. Njihova komunikacija zasnovana je na logičnost s pravom mješavinom realnosti i emocija. Poželjne žene ne pretjeruju. One će vas uvijek saslušati, ali vam neće dati savjet dok ga sami ne zatražite. Dobro im je poznato koliko je bitno biti dobar u komuniciranju, a također znaju i što je potrebno da bi takve i postale.

Priredila Ljubica Jurič

Izvor: minimagazin.info, lepaisrecna.rs

hqdefault

[box style=”0″]

Jedna maskara Bobbi Brown ide sretnoj čitateljici. Što trebate?

  • U komentare ispod objavljenoga članka, na našem webu, napišite #shehr

Prijave primamo do 23. svibnja, točno u podne.

Pokloni će biti poslani samo na adrese u Hrvatskoj. Random.org bira, a dobitnici nakon objave svoje podatke s brojem telefona dostavljaju u inbox na našem Facebooku. Dobitnici će biti objavljeni u sklopu ovoga članka te dodani kao komentar na Facebook objavi.

Možete se prijaviti samo jednom!

Dobitnica: Silvia Tovernić.

[/box]

Više

Događanja

Otkrivamo što to čini žene ljubomornima, zašto se ponekad pretvaraju u monstrume iz čista mira tražeći izlike u PMS-u i tko su njihovi zakleti...

Seks

Izgled, težina, spretnost... puno je toga što se partneru mota po glavi.

Seks

Dame, ako niste raspoložene za seks vikendom, možete odahnuti.

Dobar posao

Za usporedbu, zastupljenost žena u upravama 350 najznačajnijih društava na Londonskoj burzi prema podacima The Female FTSE Board Report za 2023. je 40% i...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.