Kalisi design za samosvjesne, sofisticirane i moderne žene

Ulaskom u Novu godinu, donosimo novu kampanju brenda svečane odjeće Kalisi design za nadolazeću sezonu pod kreativnim vodstvom dizajnerice Ljiljane D.Koprivnjak.

Ovogodišnje karakteristike nove kampanje su samosvjesne, sofisticirane i moderne mlade žene koje se to ne boje pokazati i prenijeti kroz svoj modni izričaj kako kroz vjenčanu haljinu što će nositi za svoj poseban dan, tako i kroz večernji look za različite svečane prigode.

Vjenčanice su izrađene od gustih vezenih i makrame čipki, nekoliko vrsti i različitih boja tileva te visoko kvalitetnih satena uz neizostavne perlice, dok večernju kolekciju prate tamniji i zagasiti tonovi satena i muslina, s izražajnijim i asimetričnim detaljima.

Ovogodišnja lica kampanje su Matea Lalić i Ana Tomšić koje su zablistale s frizurama, već dobro poznate suradnice, Suzane Brkić, vlasnice Full cool salona te šminkom MUA-e Paule Garguljak. Mjesto za snimanje ovogodišnje kampanje nam je ustupila dr. Edita Deželić Golubić, u svojoj predivnoj novosagrađenoj privatnoj kući u predgrađu grada Zagreba.