Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Trendovi

Kape za „bad hair day“

Popularni krzneni „coflek“ na pletenim kapama ove je sezone dobio pojačanje u obliku simpatičnih natpisa „bad hair day“ koji se nalaze na prednjoj strani kape.

Nakon što su prošle godine osvojile gradske ulice, tople vunene kape branda Noelle i ove zime bit će neizostavni modni dodatak. Popularni krzneni „coflek“ na pletenim kapama ove je sezone dobio pojačanje u obliku simpatičnih natpisa „bad hair day“ koji se nalaze na prednjoj strani kape Noelle .

kape-noelle_web-5

U BIPA trgovinama tako se mogu naći kape s dodatkom od umjetnog krzna u 8 boja – bijeloj, bež, sivoj, crnoj, električno plavoj, tamno plavoj, crvenoj, žutoj te vunene kape s natpisom „bad hair day“ u četiri kombinacije – prljavo ružičastoj, crno – plavoj, crno – sivoj i crveno – crnoj.

kape-noelle_web-2

Naša poznata modna blogerica Isabella Rakonić već je isprobala nove trendy kape i pokazala kako ih kombinirati uz svaki styling. Osim što se savršeno uklapaju u zimske odjevne kombinacije i što savršeno griju, nove Noelle kape pristupačne su i cijenom od 79,90 kuna.

kape-noelle_web-3

Ove su sezone na raznim odjevnim predmetima sve popularniji natpisi i zakrpe pa ni Noelle kape nisu ostale imune na ovaj modni izazov. Upravo je novi vuneni modni dodatak s natpisom „bad hair day“ odgovor na taj trend, a osim što uistinu može sakriti lošu frizuru, simpatične kape obogaćuju svaku street style kombinaciju dok su ovogodišnji „cofleki“ na kapama postali još efektniji, jer su sada u istim bojama kao i kapa.

kape-noelle_web-4

Šarmantne i veoma popularne vunene kape odličan su modni dodatak, a i odličan poklon stoga će zasigurno uljepšati hladne zimske dane.

Pročitajte još

Beauty report

“Be yourself. Everyone else is already taken”, fantastična je poruka koju je jednom izjavio Oscar Wilde, a koja ima univerzalni značaj i danas i...

Trendovi

Sve ljubiteljice osunčanog i prirodno sjajnog izgleda tijekom ljetnih dana i noći, oduševit će novosti koje je na početku sezone pripremio beauty brand Noelle.

Beauty report

Popularni brand Noelle, koji svake sezone iznenađuje sve šminkerice i ljubiteljice make upa predstavlja prvu limited edition suradnju.

Beauty report

U opuštenoj atmosferi, okupljene su gošće iz prve ruke mogle saznati sve o novostima Noelle branda, a za nezaboravan ugođaj ove ljetne večeri pod...

Advertisement