Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Trendovi

Kaput 101801, kaput koji ne izlazi iz mode

Light motiv svečanog otvorenja ekskluzivnog MAX MARA storea, na novoj lokaciji u središtu Zagreba, bio je kaput 101801 s dvorednim kopčanjem, najpoznatiji i najprodavaniji komad svih vremena u povijesti Max Mare.

Light motiv svečanog otvorenja ekskluzivnog MAX MARA storea, na novoj lokaciji u središtu Zagreba, bio je kaput 101801 s dvorednim kopčanjem, najpoznatiji i najprodavaniji komad svih vremena u povijesti Max Mare.

img_8280

Apsolutna jednostavnost, bezvremenska elegancija i savršenstvo u proporcijama, ostale su netaknute od 1981. do danas, a svi ovi detalji pridonijeli su tome da kaput 101801 u svijetu mode smatraju ikonom stila. Izrađen je od najelegantnijih materijala poput beaver kašmira, devine dlake i vune. U cijelosti je proizveden u tvornici San Maurizio u talijanskoj regiji Emilia, a za njegovu proizvodnju potrebno je točno 168 minuta, pri čemu se cijeli niz detalja šiva ručno.

img_8274

Max Mara kaput 101801 savršen pristaje uz bilo koju kombinaciju te time povećava vrijednost stila svake žene. Kombiniran s različitim stilovima, sinoć je pokazao da savršeno pristaje svim tipovima žena te da se može interpretirati na bezbroj načina. Kao predmet brojnih izložbi, bio je interpretiran od mnogih afirmiranih umjetnika te je stoga smatran pravim umjetničkim djelom. Jedinstven je, moderan i suvremen, stoga je u ovogodišnjoj sezoni jesen/zima 2016., Max Mara odlučila proslaviti njegov veliki povratak.

img_7956

Ljubiteljice jednog od najuspješnijih talijanskih brendova u povijesti mode od sada mogu uživati u novootvorenom prostoru koji se prostire na dvije etaže te na više od 300 m2 prodajnog i izložbenog prostora, a mi ćemo zaviriti u najnovije trendove u sezoni jesen/zima 2016.

Pročitajte još

Darivanje

Cuddies buddies je prvenstveno brend za klince, ali i roditelji mogu nositi iste likove kao i njihovi mališani.

Trendovi

Iako datira s početka prošlog stoljeća, ribički šešir u svakodnevnom životu populariziran je u 60-ima kad su ga mladi počeli nositi na glazbene festivale,...

Trendovi

Moda je tu da se razvija s nama, da se kreće u ritmu individualca, a ne da se kao prolazni trend baci nakon tri...

Fashion report

Leilou by Alex Dojčinović, Zigman, Boudoir, Xenia design, ELFS, Matija Vuica, Ivica Skoko i Alduk – osam je to vrhunskih, domaćih dizajnera okupljenih oko...

Advertisement