Karen Marie Moning: Highlander serija

Ako kojim slučajem poželite malo odlutati od stvarnosti i pomalo romantičarski gledati u jake, visoke, snažne, idealne frajere, ova knjiga je pravo mjesto za opustiti se!

Prava ljubav ne poznaje zapreke, baš tako i tvrdi autorica knjige. Osobno sam „progutala“ Outlander Diane Gabaldon, pa mi se i ova knjiga učinila zanimljivom. Highlander – Ljubav izvan vremena je knjiga o putovanju kroz vrijeme, čaroliji i ljubavi. Magična Škotska, drevni običaji i vilenjaci, to je ono što ćete pronaći u ovoj knjizi.

Za Adriennein život se ne može reći da je miran. Prošla je mnogo oluja u svom životu, ali Eberhard je bio njezina najveća oluja i pogreška. Lijep i zgodan muškarac ju je iskoristio, uključio je u kriminalne djelatnosti… Svjesna koliko je bila naivna i glupa, odlučuje nikada više ne vjerovati lijepim muškarcima. No, kako se kaže – “nikad ne reci nikad”. Netko izvan njezinog vremena imao je drugačije planove. Bila je baš ono što je trebao. Crni vilenjak je mudro odabrao. Adrienne je savršena za njegov plan.

I tako se Adrienne probudila u svijetu koji nije njezin, ni sama ne znajući kako je dospjela u 1513. godinu. Nekako se iz modernog doba preselila u dvorac Comyn u Škotskoj.

Za Adrienne počinje jedno posve neobično i bajkovito putovanje puno strasti i ljubavi.

U suradnji sa Stilusom darujemo jednu knjigu. Što trebate?
  • U komentare ispod objavljenoga članka, na našem webu, napišite #highlander
  • Lajkate našu Facebook stranicu i Instagram profil – ako želite ili ako kojim slučajem to već niste napravile
  • Sharing is Caring – ne zaboravite podijeliti objavu (postavke na javno), tagirati frendice, podijeliti iskustva, komentirati, preporučiti… Jer vaše nam je mišljenje važno!
  • Prijave primamo do 31. kolovoza, točno u podne.Možete se prijaviti samo jednom. Random.org bira, a dobitnice se trebaju javiti u naš inbox s adresom i brojem telefona. Podatke koje ostavite koristimo isključivo u svrhu dostave paketa i neće biti dijeljeni trećim osobama. Dobitnici će biti objavljeni u sklopu ovoga članka te dodani kao komentar na Facebook objavi.

    Dobitnica Karla Rebić