Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Zanimljivosti

Katalog vanjskih igračaka 2023.

Za potpun doživljaj na otvorenom u Baby Centru vas čekaju kvalitetne i izdržljive igračke, oprema i dodaci s kojima će igra uvijek biti opuštena. Vrtove oživite s pješčanikom, ljuljačkom, trampolinom ili toboganom

Vrijeme je, pokreni se!
​​​​​Jedan, dva, tri … van idemo svi!

Vrijeme je za igru na otvorenom. Topliji i duži dani zovu nas na svakodnevne avanture na otvorenom. Vrijeme je da djeca izađu na dvorište, na vožnju po kvartu ili u park gdje ih čekaju nove dogodovštine. Na vrtu, obližnjoj livadi ili udaljenijim izletima u prirodi dječja mašta dobiva krila, mozak dovoljno kisika za neustrašiva istraživanja, a mišići dovoljno fizičkih izazova da ojačaju. I što je još bolje – vani je toliko prostora da se igri mogu pridružiti i obitelj i prijatelji. To će biti vrlo zabavno!

Za potpun doživljaj na otvorenom u Baby Centru vas čekaju kvalitetne i izdržljive igračke, oprema i dodaci s kojima će igra uvijek biti opuštena. Vrtove oživite s pješčanikom, ljuljačkom, trampolinom ili toboganom. Pokrenite kotače na biciklu, romobilu ili guralici – a pri tome ne zaboravite na kacige! Na vlastitom dvorištu postavite koš za košarku ili nogometni gol.

Za još više ideja prelistajte naš novi katalog i dođite u Baby Center po savjet – uvijek stručan i pouzdan.

https://www.babycenter.hr/sadrzaj/za-kupce-49978/katalog-vanjskih-igracaka-2023-1156616

Ne propustite

Dobar posao

Donosimo vam još nekoliko savjeta kako se lakše vratiti na posao.

Zanimljivosti

Prema široko prihvaćenoj definiciji, medijska pismenost uključuje sposobnosti pristupa, analize, vrednovanja i stvaranja medijskih poruka u različitim oblicima.

Duh i tijelo

Radionica je osmišljena na temelju postavki teorije izbora i realitetne terapije, ali i iskustva Mirjane Belavić koja je majka troje djece.

Zanimljivosti

Točno za 40. obljetnicu “Istjerivača duhova“ u kinima je zaigrao 3. nastavak “Ledena prijetnja“.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.