Kaviy Couture zna kako povezati tradiciju i moderno

Nova kolekcija snimana je u Varošu i na prvoj Vidilici u Splitu. Te lokacije su poslužile kao inspiracija za ljetnu kolekciju u kojoj prevladavaju bijela čipka, cvjetni uzorci, prugice, karirani uzorci, a od materijala su najzastupljeniji pamuk, lan i viskoza.

Spoj tradicije s modernim su uklopili i u ovu kolekciju za ljeto 2019.

I dalje smo ostali vjerni već svom prepoznatljivom stilu, hrvatskom vezu u raznim bojama i uzorcima i hrvatskom pleteru ovog puta u bijeloj boji u modernim krojevima haljina, tunika, topova, hlačica nosivima u raznim prilikama. Može se naci za svakoga po nešto, zastupljene su lepršave kratke haljinice, duge suknje i topovi, duge lepršave haljine, spremni smo od odlaska na plažu do odlaska na svečani event. Kaviy Couture kolekcija je dostupna u svim veličinama i ono sto nas najviše veseli je sto nas dizajn nose bebe, djevojčice, djevojke, mame, bake, svi uzrasti iz raznih krajeva svijeta.

U kolekciji se posebno ističe duga bijela haljina sa ručno heklanim zlatnim volanom koju su neke djevojke prepoznale kao idealnu za ljetno vjenčanje na plazi kao i bijeli čipkasti top u kombinaciji s dugom bijelom čipkastom suknjom s volanima.