Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Zanimljivosti

Kazalište Moruzgva donosi ljubavnu čaroliju u veljači i dva mala jubileja: 50. izvedbu predstave „Ništa im neće bit’“ i 90. izvedbu predstave „Tvorničke postavke“

U susret mjesecu zaljubljenih, Kazalište Moruzgva predstavlja neodoljive ideje za darivanje najmilijih i zajedničko provođenje vremena uz smijeh i zabavu.

U susret mjesecu zaljubljenih, Kazalište Moruzgva predstavlja neodoljive ideje za darivanje najmilijih i zajedničko provođenje vremena uz smijeh i zabavu. U sklopu ovog posebnog razdoblja, Kazalište Moruzgva pripremilo je čak 13 izvedbi svojih hit predstava “Tvorničke postavke” i “Ništa im neće bit'” te obilježava dva mala jubileja – 50. izvedbu predstave „Ništa im neće bit’“ i 90. izvedbu predstave „Tvorničke postavke“.

“Tvorničke postavke” – Komedija koja je osvojila srca diljem Hrvatske 4. veljače u Sceni Vidra u Zagrebu slavi svoju 90. izvedbu. Smijeh s dozom ljubavi, neočekivani zapleti i neodoljiva kemija glumačke postave čine ovu predstavu imperativom za sve ljubitelje kazališta.

Dr. Krešimir Brlek (Amar Bukvić), ugledni zagrebački otorinolaringolog s političkim ambicijama, i njegova supruga Dagmar (Ana Begić Tahiri), sveučilišna profesorica antropologije, mirno su živjeli zaokupljeni znanstvenim radom i dosljedni dubokom uvjerenju kako je seks precijenjen. A onda se u stan iznad njihova uselio dalmatinski estradno-ljubavni par umjetničkih imena Angelo Biondi (Ivan Čuić) i Deziderata De (Iva Jerković/Korana Ugrina) koji će im u život unijeti, najblaže rečeno, dašak neočekivane svježine.

Mogu li se ova dva para, nakon što su ispremiješali partnere, krevete, karijere, ambicije i navike, resetirati na tvorničke postavke – saznajte već ove veljače.

“Ništa im neće bit'” – neodoljiva je romantična komedija koja će vas osvojiti smijehom, dirnuti i potaknuti na razmišljanje o ljubavi, odnosima i novim počecima, a upravo 24. veljače obilježava svoju 50. izvedbu u samo 5 mjeseci izvođenja. Ova predstava donosi niz svakodnevnih obiteljskih situacija, a jezgru priče čini par čiji se brak našao pred krizom nakon što djeca napuste obiteljski dom. Ecija Ojdanić i Frano Mašković iznose na svjetlo sve čari i izazove stvaranja novih veza nakon godina tišine, donoseći nevjerojatnu kemiju i vješto izvedene komične trenutke. Nemojte propustiti priliku doživjeti ovo emocionalno putovanje koje će vam zagrijati srce i ostaviti vas s osmijehom na licu.

Raspored izvedbi:

1.2. Ništa im neće bit’ – Umag
4.2. Tvorničke postavke – Zagreb, Scena Vidra, 90. izvedba
8.2. Ništa im neće bit’ – Osijek
10.2. Ništa im neće bit’ – Đurđevac
11.2. Ništa im neće bit’ – Mali Lošinj
12.2. Ništa im neće bit’ – Slavonski Brod
13.2. Ništa im neće bit’ – Daruvar
14.2. Ništa im neće bit’ – Samobor
14.2. Tvorničke postavke – Krapina
21.2. Ništa im neće bit’ – Poreč
24.2. Ništa im neće bit’ – Zagreb, Scena Vidra, 50. izvedba
25.2. Ništa im neće bit’ – Sisak
26.2. Ništa im neće bit’ – Zadar
 

Za više informacija posjetite web stranicu i društvene mreže Kazališta Moruzgva

Foto: Matea Smolčić Senčar

Ne propustite

Zanimljivosti

Kazalište Moruzgva s ponosom predstavlja dva neodoljiva hita - "Ništa im neće bit'" i "Vla Vla Vlajland cabaret" s kojima u siječnju stiže u...

Zanimljivosti

I dok će pragmatični među nama brak definirati kao instituciju ili ugovor, ipak ćemo se složiti kako brak nadilazi i mnogo je više od...

Zanimljivosti

Kazalište Moruzgva ove godine ulazi u svoje teenagersko razdoblje.

Zanimljivosti

Najuspješnije nezavisno kazalište - kazalište Moruzgva tijekom prosinca sa svoje dvije uspješnice ide na turneju diljem Hrvatske i u susjednoj Srbiji.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.