Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Život u dvoje

Kažete da nemate sreće u ljubavi?

Netko će vam reći da se trudite premalo, a netko da se trudite previše. Netko će reći i da tražite previše!

Možda ste i pročitale nekoliko knjiga u kojima su vam ljubavni eksperti objasnili što morate raditi, ali sreća vam se još uvijek nije osmjehnula. Netko će vam reći da se trudite premalo, a netko da se trudite previše. Netko će reći i da tražite previše!

Ipak, najveći dio problema zbog kojeg nemate sreće s muškarcima leži u sljedeća tri razloga.

Gledate na muškarce kroz seks

Iako je seks bitan, nije najbitniji. Umjesto da mu nakon prekratkog poznanstva odajete svoje vještine u krevetu, pokušajte ga upoznati i saznati postoji li među vama emocionalna povezanost koja ipak drži kormilo svakog odnosa.

Nesigurne ste

Možda mislite da isijavate samopouzdanjem, ali ponekad neki, na prvi pogled beznačajni, postupci mogu drugoj osobi stvoriti jednu sasvim drugačiju sliku o vama. Počnete li na prvom sastanku tračati svog bivšeg, vrijeđati druge žene i isticati njihove nedostatke, istovremeno vrijeđate sebe i svoju inteligenciju te odajete dojam osobe koja na sve ljude gleda kao na konkurenciju i koja nije sigurna u vlastite sposobnosti.

Ne prepoznajete signale

Vama se u glavi rodila misao o idiličnoj vezi i odlučili ste ostvariti tu misao pod svaku cijenu. Upravo to vas je zaslijepilo, jer ste, usmjerivši se samo na jednu točku, izignorirali sve signale koje vam je muškarac slao.

Možda je on apsolutno nezainteresiran za ozbiljnu vezu i želi isključivo seksualni odnos. Nemojte razmišljati o tome kako ćete ga vi promijeniti. Umjesto toga, fokusirajte se na upoznavanje osobe i nemojte gubiti vrijeme tamo gdje nema nade.

Izvor: Index Rouge

Više

Zanimljivosti

Bez obzira na to što tko govori, jedna stvar potpuno je jasna - baš svatko želi dobiti nešto za Valentinovo. 

Duh i tijelo

Motivirali vas posao koji radite da svako jutro ustanete iz kreveta bez grča u želucu ili pomisli da i prije početka radnog vremena čekate...

Drama Queen

Valentinovo je tu, za koji dan, taman da se naljutimo kad ne dobijemo čokoladu i cvijeće, ili ako ne odemo na neku razvikanu, a...

Duh i tijelo

Otkrivamo vam tajnu sretnih ljudi i načine kako obogatiti svoj životni put ovom pozitivnom emocijom.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.