Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Fashion report

Keep moving – poručuje dizajnerica Andrijana Subotić Pjajčik svojom jesenskom kolekcijom

Jesenska kolekcija Etna Maar dizajnerice Andrijane Subotić Pjajčik inspirirana je urbanim, suvremenim ženama koje zadivljuju neiscrpnom energijom i stalno su u pokretu.

Jesenska kolekcija Etna Maar dizajnerice Andrijane Subotić Pjajčik inspirirana je urbanim, suvremenim ženama koje zadivljuju neiscrpnom energijom i stalno su u pokretu.

Divim se ženama koje koračaju samouvjereno i hrabro i ne zaustave u neočekivanim situacijama koje mogu promijeniti životni put, već odlučno krenu dalje i nastave hodati u nekom drugom smjeru. Ispunjava me kreiranje odjeće za takve žene, trudim se stvoriti komade koji pokazuju osobnost, laskaju tijelu i pritom ne sputavaju u pokretu”, kaže Andrijana Subotić Pjajčik.

Etna Maar u ovoj kolekciji nudi više modela mekanih oversize kaputa u crnoj boji i jedan zanimljivi kaput s dva lica izrađen od kvalitetnog, podstavljenog materijala koji štiti od vjetra i niskih temperatura. Haljine su uvijek bile posebna strast Andrijane Subotić Pjajčik pa su i one sezone u fokusu.

U krojevima haljina jasno se iščitava kreativni potpis dizajnerice, koloristički prevladava crna i nijanse sive boje, a materijali su podatna viskoze, topla pletiva, ugodni pamuk i vrhunske mješavine koje se odlikuju dugotrajnošću i lako se održavaju te umjetna koža. Kolekciju upotpunjuju hlače i suknje različitih krojeva, tunike i košulje među kojima ističe bijela kao vječni klasik urbane ženske mode.

Cjelokupnu jesensku kolekciju potražite na web shopu www.etnamaar.com

  • Fotografije: Igor Emil Horvat
  • Make up Ivana Bilanđija Bily

Više

Obitelj

Kratkotrajan izlazak na snijeg koristan je za djecu.

Trendovi

Da je bila riječ o dobroj odluci potvrdio je već prvi pogled na prostranu garažu.

Fashion report

Rezultat spomenutog je "Love the future again" kolekcija temeljena na prirodnim tkaninama i bojama.

Trendovi

Kada u trgovini vidite prekrasan komad odjeće i sa zadovoljstvom ga kupite, rijetko kada vodite brigu o tome kako ćete ga prati.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.