Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Beauty report

Kiehl’s zna što ženi treba!

A ima li što ljepše od poklona u kojemu će vama draga osoba uživati i posvetiti se sebi.

Božić je posebno razdoblje, prepuno smijeha, topline i druženja, ali i darivanja. Prva Kiehl’s ljekarna započela je s uslugom svojih klijenata u New Yorku, na uglu 13. ulice i 3. avenije prije 170 godina. Kiehl’sovo klasično nasljeđe i posvećenost kupcu u srži su svakog proizvoda i usluge, a kao simbol tradicije i poštovanja prema počecima, i danas svi djelatnici Kiehl’sa nose bijele kute, a i sam izgled prodavaonice se nije puno promijenio.

A u našim božićnim tradicijama utkano je darivanje bližnjih. A ima li što ljepše od poklona u kojemu će vama draga osoba uživati i posvetiti se sebi!?

Kiehl’s zna što ženi treba pa ćemo jednu od vas razveseliti ovim divnim paketom.

Midnight Recovery Concentrate

Poklonite sebi odmor i opuštanje ove blagdanske sezone s Kiehl’sovim najpoznatijim uljem za lice. Formulirano s esencijalnim i botaničkim uljima obnovit će vašu kožu preko noći, kako bi ona do jutra bila hidrirana i savršeno glatka.

Ultra Facial Cream

Dokazano pruža hidrataciju čak i u ekstremnim uvjetima, ova Kiehl’sova najprodavanija krema je must proizvod za zimu! Avanturističke ilustracije na njenom blagdanskom pakiranju savršen su izbor za sve one koji su u potrazi za uzbuđenjem!

Darujemo jednu čitateljicu.

Fotografije Mirna Marić


Od 27. 11. do 25.12. svaki dan nagrađujemo!

Ovoga puta darujemo vama drage osobe! Iznenadi dragu prijateljicu! Razveseli mamu, tetu ili baku! Darujte drage osobe koje će svoj poklon moći preuzeti putem paketomata Hrvatske pošte.

Pravila su jednostavna:

  • Kliknite na sandučić kako biste otvorili pripadajući članak
  • Na dnu članka, u komentare ostavite svoj vlastiti komentar s hashtagom #najljepšebožićnodarivanje
  • Zapratite nas putem društvenih mreža Facebook, Instagram i YouTube
  • Možete se prijaviti samo jednom
  • Preporučite nas prijateljima, komentirajte. Vaše nam je mišljenje važno!
  • Ako imate problema s prijavom, saznajte više.

Prijave primamo do trećeg dana od objave, do točno u podne.

Dobitnike biramo nasumičnim odabirom. Molimo sve dobitnike da nam podatke (ime i prezime, adresu i broj telefona drage osobe) dostavljaju u inbox na našem Facebook profilu. Nagradu će osobno preuzeti putem paketomata Hrvatske pošte. Dobitnici će biti objavljeni u sklopu članka te dodani kao komentar na Facebook objavi. Ako želite provjeriti jeste li jedan od dobitnika, upišite svoje ime u tražilicu našeg portala.

Dobitnica/ dobitnik Vanja Keglević

Više

Zanimljivosti

GESKE, njemački brand o kojem svi pričaju, dostupan je ljubiteljima inovativnih uređaja i kozmetike za njegu kože u novoj pop-up trgovini.

Trendovi

Poklanjajući bilo koji od ovih predivnih i pažljivo kreiranih setova, poklanjate i trenutke opuštanja i uživanja, pokazujete kako vam je stalo, pokazujete kako dobro...

Beauty report

MAC Locked Kiss ruž za usne dolazi u 18 pomno izabranih nijansi, od nude, preko crvenih, do tamnoljubičastih.

Drama Queen

Fascinantno mi je to kako je u našem društvu postalo nemoguće dati konstruktivnu kritiku.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.