Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Dizajn

Kištra by Vavra: Šivaju igračke po narudžbi

Najpopularnije igračke po narudžbi su svakako psi.

Mlada zagrebačka dizajnerica Lea Vavra poslije završetka Studija dizajna osnovala je svoju tvrtku u želji za nastavkom obiteljske tradicije proizvodnje igračaka – popularnog dućana „Igračke Vavra“. Osim stalne ponude igračaka dizajniranih tako da pospješuju razvoj djeteta i igru čine inteligentnom, poticajnom i zabavnom, njihovu ponudu upotpunjuju i igračke po narudžbi.

Najpopularnije igračke po narudžbi su svakako psi. Za izradu jednog peseka treba u prosjeku dva do četiri dana, a vrijeme isporuke ovisi o listi čekanja u trenutku narudžbe.

Naručiti se mogu preko web stranice, emaila, Facebooka, Instagrama – dovoljno je poslati fotografije životinjice (ili željenog lika) i dati kratak opis. Kroz razgovor sa svakim klijentom se individualno dogovaraju veličina, pozicija, vrsta materijala i izrada detalja, prema željama i mogućnostima naručitelja.

Nakon toga se kreativci iz Kištre bacaju na posao i prema vašim fotografijama šivaju plišane verzije. Svaka igračka po narudžbi dobiva i personaliziranu etiketu na koju možete napisati što god poželite, a od ostatka materijala šivaju dekice i prostirke, koje će potom donirati azilu za napuštene životinje.

Ako i vi želite svoju jedinstvenu igračkicu, posjetite ih na www.kistra.hr ili na Facebook i Instagram profilima Kištra by Vavra i naručite plišanu verziju svog ljubimca!

Ne propustite

Istaknuto

Mlada zagrebačka dizajnerica Lea Vavra poslije završetka Studija dizajna osnovala je svoju tvrtku u želji za nastavkom obiteljske tradicije proizvodnje igračaka – popularnog dućana...

Dizajn

Kištra by Vavra nova je zagrebačka firma koja bavi se ručnom proizvodnjom igračaka dizajniranih tako da pospješuju razvoj djeteta i igru čine inteligentnom, poticajnom...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.