Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Fashion report

Klasika i ženstvenost su uvijek u modi

Dobro poznat monokromatski izričaj i romantičan Arileo stil i dalje će biti prisutan u svim modelima, jer su za ovaj modni dvojac klasika i ženstvenost uvijek u modi.

Raskoš i minimalizam, romantika i militaristički stil – kontrasti koje modni dvojac Arileo uspješno spaja već godinama, prvi će se put predstaviti u sklopu najvećeg modnog događanja, BIPA FASHION.HR-a. Modni brand kojeg već 14 godina obožavaju Hrvatice ni ove se sezone nije odmaknuo od svog prepoznatljivog modnog izričaja. Ipak, nova proljetna kolekcija ima malih promjena – pogotovo u konstrukciji i detaljima. Inspirirana military trendom, kolekcija je rađena po osobnoj viziji mode kakvu Arileo stvara, stoga i dalje ostaju romantični s military elementima isključivo u konstrukciji. Dizajnerski duo, čiji je zaštitni znak klasičan i promišljen dizajn, u svim svojim kolekcijama slavi žensku eleganciju i gracioznost, a svoj prepoznatljiv potpis zadržat će i u novoj kolekciji.

Arileo (1)

Dobro poznat monokromatski izričaj i romantičan Arileo stil i dalje će biti prisutan u svim modelima, jer su za ovaj modni dvojac klasika i ženstvenost uvijek u modi. „Iako smo skloni minimalizmu s light detaljima, u ovoj debitantskoj kolekciji na BIPA FASHION.HR-u smo htjeli pokazati sve naše konstrukcijske vještine tako da je konstrukcija u prvom planu.

Arileo (2)

Materijali koje smo koristili su ljetni brokati, chiffoni, georgetti i pamučne čipke, a brokatni materijali s uzorkom sličnim starim pohabanim tepisonima cijeloj kolekciji daju neku dozu nostalgije“, opisali su proljetnu kolekciju Marija i Jurica Pirić, dizajneri koji već godinama grade svoju uspješnu modnu priču i beskompromisan stil. Nakon što su neko vrijeme uzeli predah od predstavljanja kolekcija putem modnih revija, njihov prvi nastup u sklopu BIPA FASHION.HR-a razveselit će publiku. „Veselimo se ovoj suradnji i lijepo je opet osjetiti to uzbuđenje pred reviju, a podrška cijelog tima BIPA FASHION.HR-a obećava sjajno iskustvo“, dodaju.

Arileo (3)

BIPA FASHION.HR-a održava se u Paviljonu 5 Zagrebačkog velesajma, od 29. ožujka do 1. travnja, a svoje će kolekcije predstaviti Ivica Skoko, Robert Sever, BiteMyStyle by Zoran Aragović, Marina Design, Obekei, Coded Edge, Luka, Klisab, Anthony Avangard, JAMOI i Yuniku.

Više

Gastronomija

Kako bi svojim kupcima omogućili što lakši povratak u rutinu nakon ljeta, BIPA je u svoju ponudu uvrstila praktične VITAPUR Rosmarino proizvode s kojima...

Beauty report

Kreirana ekskluzivno za #nepobjedive žene i Bipa trgovine, Melem LOVES Women kolekcija dolazi u posebno dizajniranim pakiranjima i donosi novi miris bogatih, njegujućih tekstura.

Fashion report

Yalea, jednako kao i She.hr, želi podržati žene u njihovim izborima, želi podržati njihove talente, nagraditi njihovu osobnu i prirodnu ljepotu.

Fashion report

Njegujući poznatu estetiku, ova kolekcija je odličan primjer kako se mogu spojiti različite vrste tkanina, dezena, boja i idealnih formi za romantičarke u duši...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.