Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Fashion report

Klompe uzvraćaju udarac!

Udobna, anatomska, ali i moderna obuća koju ćemo nositi cijelo proljeće, ljeto i dobar dio jeseni, vratila se u velikom stilu, a verzija klompi ima više nego ikada.

Da, dobro ste pročitali – ovog proljeća tradicionalna nizozemska i švedska obuća pokorit će Europu. Udobna, anatomska, ali i moderna obuća koju ćemo nositi cijelo proljeće, ljeto i dobar dio jeseni, vratila se u velikom stilu, a verzija klompi ima više nego ikada.

I dok su prije bile ograničene isključivo na prirodne materijale (uglavnom drvo, kožu i platno), danas u trgovinama, ali i na modnim pistama, možemo naći modele od gume, s krznom, ukrasima od kamenčića, zakovicama, klompe u jarkim bojama, šarene klompe s različitim motivima, … uglavnom, kombinacije su beskonačne.
Klompe su odavno prestale biti obuća koju, zbog njihove udobnosti, nose isključivo zdravstveni djelatnici i osobe koje zbog prirode posla dugo borave na nogama, jer moderan dizajn, privlačan izgled i anatomski oblik više nisu i ne moraju biti nespojivi pa u modernoj i privlačnoj obući možete udobno koračati, odmarajući pritom vaše noge i stopala.

Pravi primjer kombinacije modernog i privlačnog dizajna i udobnosti su klompe Hippocrates i Terlik Sabo. Riječ je o klompama koje su u svojim ergonomskim oblikom u potpunosti prilagođene stopalu. Izrađene su od visokokvalitetnih materijala kao što je PU Ultra Leather eko koža koja ima posebna antibakterijska i antistatička svojstva. Izuzetno su lagane, a istovremeno su čvrste i izdržljive, neproklizavajuće.

Osim besprijekorne udobnosti Hippocrates i Terlik Sabo klompe krasi sjajan dizajn – od šarenih klompi s najrazličitijim uzorcima, preko klompi u jarkim bojama, pa sve do onih nešto diskretnijih – jednostavno je nemoguće ne pronaći idealan model za svačiji ukus.

Ukratko – želite li ovo proljeće i ljeto biti u trendu dok vam stopala istovremeno zahvaljuju na kraljevskom tretmanu vaš su odabir Hippocrates i Terlik Sabo klompe!

Više

Trendovi

Izbor nakita je vrlo subjektivan i baš kao u umjetnosti, ne slažu se svi oko toga što se smatra lijepim, modernim ili prikladnim.

Trendovi

U svakoj zimskoj garderobi i kombinaciji, jednu od najvažniji uloga odigrat će obuća.

Darivanje

K A J A srebro&mjed naušnice iz nove kolekcije oduševit će vas na prvi pogled.

Fashion report

Najnovije kolekcije za sezonu proljeće/ljeto 2023. nude veliki izbor različitih stilova i nijansi koji se lako prilagođavaju svačijem ukusu, a u kojima će sigurno...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.