Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Zdravstveni karton

Klorofilna voda: Što je i zašto ju odjednom svi piju?

Klorofilna voda, zelena infuzija za unaprjeđenje zdravlja postala je gotovo preko noći svjetski megahit zahvaljujući njenom sjajnom učinku koji je preplavio i Tik Tok.

Klorofilna voda, zelena infuzija za unaprjeđenje zdravlja postala je gotovo preko noći svjetski megahit zahvaljujući njenom sjajnom učinku koji je preplavio i Tik Tok. Poznate osobe među kojima su Gwyneth Paltrow i Reese Witherspoon kunu se u njezine beauty učinke, a niz korisnika svjedoči o brojnim drugim pozitivnim načinima djelovanja na organizam: od anti-age učinka, čišćenja akni, sjajne i zdrave kože, preko ubrzavanja metabolizma, jačanja imuniteta, mršavljenja, sve do detoksikacije i vraćanja energije. No, ovdje se ne radi o prolaznom trendu, naprotiv, klorofil bismo trebali uključiti u svakodnevnu self care rutinu. Evo i zašto.

Što je zapravo klorofil i zašto je toliko dobar za nas?

Klorofil je, znamo još iz školskih klupa, zaslužan za intenzivnu zelenu boju biljki te je nužan za proces fotosinteze putem kojeg biljke uz pomoć sunčeve svjetlosti proizvode potrebnu im energiju za rast i razvoj. Procesom fotosinteze nastaje i kisik koji hrani sav život na zemlji i omogućuje mu postojanje. Molekula klorofila građom je slična hemoglobinu, crvenom pigmentu u ljudskoj krvi koji je nužan za stvaranje crvenih krvnih zrnaca i prijenos kisika. Istu funkciju klorofil ima kod biljaka, stoga možemo reći da je on glavni sastojak krvotoka biljaka.

10 razloga da već danas počnete piti klorofilnu vodu

Kernell premium tekući koncentrat klorofila iz alfa alfa biljke iznimno je bogat prirodno prisutnim biodostupnim klorofilom. Preporučuje se konzumirati 40 kapi koncentrata klorofila dnevno, stoga napitak konzumirajte dva puta dnevno, najbolje ujutro i navečer.

  1. Izvrstan je antioksidant za prirodni detox
  2. Alkalizira i donosi pH ravnotežu
  3. Blagotvorno djeluje na gastrointestinalni sustav
  4. Smiruje upale, izvana i unutra
  5. Pospješuje hidrataciju organizma
  6. Pomaže u održavanju zdravog probavnog sustava
  7. Energizira i vitalizira organizam
  8. Obnavlja crvene krvne stanice
  9. Uklanja neugodan zadah i mirise tijela
  10. Doprinosi zdravoj i blistavoj koži

Kako koristiti koncentrat klorofila, odnosno klorofilnu vodu?

Našem organizmu zelenog nikad dosta, a uz Kernnel Koncentrat klorofila u kapima u samo nekoliko sekundi možete pripremiti funkcionalan napitak i svom organizmu priuštiti moćnu zelenu infuziju. Kernnel koncentrat klorofila osvježavajućeg je okusa, s prirodnom aromom mente, a uz pomoć praktične kapaljke 20 kapi koncentrata dodajte u 2 dcl vode, soka ili drugog tekućeg napitka.

Koristite hladnu ili mlaku vodu jer će pretjerana toplina neutralizirati aktivne enzime iz klorofila. Po želji vodi dodajte nekoliko kapi organskog limuna, đumbir ili svježi krastavac i uživajte u vitalizirajućem učinku.

Koncentrat klorofila u kapima možete kupiti u bio&bio trgovinama i webshopu i osjetiti sve benefite koje pruža vašem tijelu.

Više

Budi fit

Jako ih je lako unijeti u suvišku, ali taj suvišak unesenih kalorija trebalo bi nekako i potrošiti kako se ne bi pretvorio u potkožno...

Budi fit

58% žena pati od stresne inkontinencije, što znači da pate od urinarne inkontinencije kada se smiju, kašlju, kišu ili podižu teške predmete.

Beauty report

L’Erbolario ima učinkovite proizvode visoke kvalitete za zaštitu od štetnog sunčevog djelovanja.

Duh i tijelo

Situacija postaje problematična samo ako je kortizol predugo prisutan u tijelu u prevelikoj koncentraciji, što je obično povezano s (podsvjesnim) stresom ili uzimanjem lijekova.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.