Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Beauty report

Koja CICA krema je obavezan dio kućne ljekarne?

Problem iritirane kože može se pojaviti na svim dijelovima tijela, čak i onim najosjetljivijim. Vrlo često se javlja, ne samo kod odraslih,  nego i kod najmlađih.

Ako često imate probleme s iritacijama na koži potrebni su vam proizvodi s antibakterijskim učinkom koji će je umiriti i obnoviti. Problem iritirane kože može se pojaviti na svim dijelovima tijela, čak i onim najosjetljivijim. Vrlo često se javlja, ne samo kod odraslih,  nego i kod najmlađih.

Već od rođenja, osjetljiva i fragilna koža podložna je iritacijama (najčešće u pelenskoj regiji ili u pregibima kože) te joj je potrebna brza obnova i umirivanje. Zato je važno u kućnoj ljekarni imati proizvode koji su 100% sigurni, prirodni i učinkoviti. Sve ove uvjete potpuno zadovoljavaju proizvodi iz A-Derma Dermalibour+ linije koji sadrže ekskluzivnu kombinaciju djelatnih tvari: soli bakra i cinka udružene s iznimnim biljnim sastojkom, ekstraktom izdanaka Rhealba®​ zobi te biljnim uljima, uključujući ulje jojobe.

A-DERMA dermatološki laboratoriji pionir su na tržištu bakar-cink proizvoda. Bili su prvi dermatološki laboratorij, koji je prije gotovo 30 godina (1992. godine) na tržište dermokozmetičkih proizvoda plasirao kremu na bazi bakra i cinka. Od samih početaka do danas, A-DERMA unaprjeđuje svoje formule i proizvode kako bi zadovoljila potrebe vjernih kupaca.

Za sve koji traže brzo i učinkovito rješenje za iritiranu kožu A-DERMA preporučuje Dermalibour+ obnavljajuću CICA-kremu koja ima iznimnu obnavljajuću moć i to već u roku od 24 sata!

Kao NAJBRŽA na tržištu ova krema ispunjava prvo očekivanje potrošača, a to je učinkovitost. Sljedeće očekivanje je prirodnost. Dermalibour+ obnavljajuća CICA-krema sadrži 100 % sastojke prirodnog podrijetla s dokazanom učinkovitosti: ekstrakt izdanaka Rhealba® zobi-obnavljajućih i umirujućih svojstava, bakar/cink s antibakterijskim i antifungalnim djelovanjem, biljna ulja, uključujući ulje jojobe obnavljajućih svojstava i biljni glicerol za hidraciju. Bez parfema, konzervansa, mineralnih ulja i bez sastojaka životinjskog podrijetla.  

Namijenjena je iritiranoj i oslabljenoj koži s crvenilom, zatezanjem ili ljuskanjem.

Rješava probleme iritacije ruku i oko usta, suha područja, pelenski osip, iritacije povezane s dojenjem. Hidrirajuća i hranjiva tekstura osigurava brzo upijanje, bez masnog ili ljepljivog završetka. Nanosi se 2 do 3 puta dnevno na iritirano područje prethodno očišćeno Dermalibour+ pjenušavim CICA-gelom. Ovaj pjenušavi gel sadrži formulu s kremastom pjenom i nježnom bazom za pranje posebno prilagođenu za redovitu primjenu za održavanje dobre higijene, posebno ruku, bez isušivanja. Nježan za kožu s antibakterijskim učinkom idealan je za higijenu kože kod vodenih kozica.

DERMALIBOUR+ CICA-krema – SOS njega od glave do pete za cijelu obitelj:
  • za bilo koju svakodnevnu kožnu tegobu, bilo da se radi o iritaciji područja ispod nosa, oko usta, pelenske regije, ruku, kožnih nabora
  • na svim dijelovima: lice, tijelo, intimno područje, čak i očni kapci
  • za sve: od novorođenčadi, dojenčadi do odraslih osoba
  • sa svime: samostalno ili u kombinaciji s lijekovima (antimikotici, kortikosteroidi, antibiotici)

Preporučena maloprodajna cijena:

A-Derma Dermalibour+ obnavljajuća CICA-krema

  • 50 ml, MPC= 12,75€ (96,08 kn)
  • 100 ml, MPC=19,79 € (149,10 kn)

Darujemo jednu čitateljicu!

Pravila su jednostavna:

Prijave primamo do 31. ožujka točno u podne.

Random biramo, a dobitnici nakon objave svoje podatke (ime i prezime, adresa i broj telefona) dostavljaju u inbox na našem Facebooku. Podatke koje ostavite koristimo isključivo u svrhu dostave paketa i neće biti dijeljeni trećim osobama. Darove šaljemo samo na adrese u Hrvatskoj u roku 30 dana od javljanja dobitnika.

Dobitnici će biti objavljeni u sklopu ovoga članka te dodani kao komentar na Facebook objavi.

Ako želite provjeriti jeste li jedan od dobitnika, upišite svoje ime u tražilicu.

Dobitnica Ivana Škondro

Ne propustite

Darivanje

Otkrijte što se skrilo u našem poklonu djeci!

Zanimljivosti

Čak 53 posto samohranih roditelja tvrdi da nije u mogućnosti djeci priuštiti ono što smatraju potrebnim za njihovo kvalitetno i zdravo odrastanje.

Zanimljivosti

U želji da roditeljima pomogne u izboru dječjih filmova u kinima, Najsretnija beba Hrvatska pruža preporuke za Kids friendly filmove.

Darivanje

POSCA markeri su se tijekom godina razvili od alata popularnog među uličnim umjetnicima do sveprisutnog alata za razne forme umjetničkog izražavanja.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.