Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Horoskop

Koja tri znaka svi vole?

Njihova energija je zarazna, a prvenstveno ih obožavamo jer su dobri ljudi.

Svi ih vole. Njihova energija je zarazna, a prvenstveno ih obožavamo jer su dobri ljudi. Uz to, osvajaju nas svojim entuzijazmom, drugačijim pogledom na svijet i velikim srcem.

Tri znaka koja svi vole su:

Vodenjak

Originalni, sanjari čija mašta nadilazi sve granice stvarnosti. S njima nam je zabavno, jer će nas odvesti u svijet koji ne poznajemo, u svijet mašte, u kojem bi se i Petar Pan savršeno proveo. Ozbiljni su samo u onim trenucima kada treba dati pravi prijateljski savjet. Vole jednakost i pravdu. Ponekad su “luckasti” pa kao da ih drugi ne shvaćaju. Njihov intelekt oduševljava sve koji se s njima nađu u nekom razgovoru. Oni su pokretači zabave i uvijek su dobro društvo. Motiviraju druge, jer su i sami motivirani i dobrog raspoloženja. Ako ste osvojili srce Vodenjaka, učinit će sve kako bi vas usrećio.

Lav

Adrenalin i zabava dio su ove kraljevske pojave. Neće vam dozvoliti da upadnete u rutinu dosadne svakodnevice. On voli život i ljude, a najviše voli sebe. Prvo će, kako bi bio sretan, udovoljiti sebi, a onda drugima. Njegov entuzijazam je zarazan. Ako ste shvatili njegovu egocentričnost na pravi način, njegove šale i postupci će vam djelovati čak i simpatično. Ovaj znak je romantičan i voli male znakove pažnje. Šarmira i zavodi sve oko sebe. Lav je odgovoran i ako mu značite, on će se brinuti o vama. Uvijek će se truditi kako bi bio najbolji, što možda i nije tako loše, jer će nastojati da bude najbolji partner, najbolji prijatelj, najbolji ljubavnik. Neće vas varati, jer neće imati snage da se truditi oko svake osobe, već samo oko jedne – posebne.

Škorpion

Odanost ovog horoskopskog znaka će vas osvojiti u startu. Škorpioni su jednostavno najbolji prijatelji za cijeli život. Nikada neće odati vaše tajne i biće vam odani. Idealni su za razne gluposti i s njima ćete se osjećati ponovno mladi. Uvijek imaju energije bez obzira na to koliko im je godina. Cijene sve što činite za njih i to nikada neće zaboraviti. Uvijek će vam dati će iskrene savjete – od karijere do izgleda. S njima nijedna tema nije tabu, pa čak ni ona o seksu. Ovom znaku možete reći sve tajne, ali i skrivene fantazije i fetiše, a nikad vas neće osuđivati.

Izvor: besnopile

Više

Horoskop

Zaposleni u uslužnim djelatnostima imat će dosta posla, dok će ostali biti otvoreni za pomoć drugima.

Horoskop

Je li i vas trenutni način života umorio i želite da se nešto iznenada preokrene?

Zanimljivosti

Online tečaj astrologije za apsolutne početnike vrlo je popularan i jednostavan način koji omogućuje da učeći osnove astrologije saznate svoj horoskop, te naučite analizirati...

Horoskop

Najsretniji znakovi ovaj tjedan su Jarac, Blizanac i Vodenjak.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.