Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Horoskop

Koje si alkoholno piće?

Usporediti alkohol i horoskopski znak? Pa, da. Zašto ne? Pročitajte i uvjerite se kako i mi nekad pogodimo!

Usporediti alkohol i horoskopski znak? Pa, da. Zašto ne? Pročitajte i uvjerite se kako i mi nekad pogodimo!

OVAN:
Od svega pravite cirkus, vi ste KOKTEL. Slatkorječivi ste, sladunjavi, iznenađenje, nesvjestica i šarenilo.

BIK:
Vi ste kao VINJAK. Udarate jako, naglo i ostavljate crne rupe. Partner je poslije vas žedan, bolestan i kaje se zbog svega.

BLIZANCI:
Blizanci su kao VINO. Nisu ljepši što su stariji, ali definitivno vole da ležati. Čekaju da se spotaknete i sami padnete na njih, a onda vas osvoje tako da ni ne znate što vas je snašlo i vrte vas kao da ste uključeni na centrifugu.

RAK:
Rak je kao RAKIJA – štipa za oči i grebe grlo, ali poslije trećeg puta želite još. Kada mu se prepustite plačete nad svojom sudbinom, ali nemate kuda pobjeći. Traži dosta vode. Što ste duže s njim, više poprima osobine TEKILE: mora se začiniti da bi se u njemu uživalo, često se konzumira preko nekog drugog napitka tek da vas dodatno pošašavi.

LAV:
On je RUM. Ima tu neku dozu sladunjavosti dovoljnu da vas zavede, ali ako niste u kondiciji, nagrabusit ćete. Jak je. Najbolje je da ga konzumirate uz kolače, i to samo ponekad, ako ne želite da vas pola života netko… U mozak.

DJEVICA:
Djevica je kao VODKA, čista, sterilna, bez nekog jakog ukusa i mirisa, a razbuca kao elementarna nepogoda, agresivno, odlučno i do kraja.

VAGA:
Poput MARTINIJA, konzumira se kada sene možete odlučiti što želite, ni da li ste gladni ili žedni. Obično onda kada nije vrijeme ni mjesto.

ŠKORPION:
On je kao ABSINTH. Udara direkt u dušu i mozak. Poslije njega ostajte da kao propali pjesnik lutate po svijetu i živite još samo u snovima.

STRIJELAC:
On je kao PELINKOVAC. Ima travku za svaku boljku i žvaku za svaki karakter. Opija temeljno i do ludila i ostavlja vas da žalite što niste stali poslije treće čaše.

JARAC:
Jarac djeluje poput PIVA. Osvježava u malim količinama, a ako mu se prepustite, pišate na sve rupe, bućka vam se i boli vas želudac.

VODENJAK:
On je poput DŽINA, kurvanjski napitak. Navlači vas šećerom i baca u krevet, diže vam temperaturu, pa vas na kraju popiša.

RIBE:
One su kao VISKI, skupe, rezervirane, precijenjene i u glavnom ih preporučujete drugima, a ako im se i prepustite, sutradan ste kao da vas je poplava izbacila.

Pročitajte još

Horoskop

Najsretniji znakovi ovaj tjedan su Blizanac, Rak i Jarac.

Horoskop

Svi znamo što su leptirići u trbuhu, ali prava je ljubav nešto drugo.

Horoskop

Najsretniji znakovi ovaj tjedan su Vaga, Vodenjak i Ovan.

Horoskop

Ako se fokusirate na prave stvari, možete izbjeći prepreke i probleme na životnom putu.

Advertisement