Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Trendovi

Koji će pametni sat odgovarati vašem elegantnom outfitu?

Pametni sat je nešto na što se je jednostavno i lako naviknuti – ima toliko korisnih značajki da jednom kada ga počnete koristiti neće vam biti jasno kako ste to sada mogli bez njega funkcionirati.

Pametni sat je nešto na što se je jednostavno i lako naviknuti – ima toliko korisnih značajki da jednom kada ga počnete koristiti neće vam biti jasno kako ste to sada mogli bez njega funkcionirati. No, pametni sat je teško modno uskladiti? Ili nije?

U nastavku pročitajte naše savjete o tome kako odabrati onaj koji će biti najjednostavnije uskladiti s elegantnim modnim kombinacijama.

Odaberite onaj čije je pozadine moguće mijenjati

Ženski pametni satovi dostupni su u brojnim modelima, a velika većina pametnih satova ima pozadine koje je moguće promijeniti, i to je zapravo vrlo jednostavan način da dodate svojem pametnom satu notu elegancije. Birajte među brojim dostupnim pozadinama i vrlo ćete lako pronaći onu koja će se idealno slagati s vašom elegantnom modnom kombinacijom.

Možete i promijeniti remen

Iako nije toliko jednostavno kao promjena pozadine, mnogi ženski pametni satovi imaju mogućnost promjene remena. Dodatni remeni u pravilu se mogu kupiti na mjestima gdje se prodaju i pametni satovi i na ovaj ćete način vašem satu dodati dozu profinjenosti u trenu. A najbolje od svega je što remen možete mijenjati kad god poželite, i koliko remena imate, toliko imate i kombinacija!

Kakvo je kućište sata?

Kada kupujete pametni sat, obratite pažnju na izgled samog kućišta: najjednostavnija varijanta jest da se odlučite za model klasičnog izgleda koji će odlično izgledati u kombinaciji s brojnim outfitima i koji će se jednostavno slagati s različitim modelima remena, ali i varijanti pozadine.

Veći ili manji model?

Na kraju, ovisno o širini vaše ruke odaberite veličinu samog sata. Nepisano pravilo kaže da na užim zapešćima ljepše izgledaju uži i manji modeli, dok šire ruke i zapešća odlično izgledaju i s većim modelima pametnih satova.

No, zapamtite da su općenito uži i manji modeli u pravilu i profinjeniji i lakše se nose s elegantnim modnim kombinacijama.

A koje tehničke mogućnosti ima?

Budući da kupujete pametni sat, bitno je obratiti pažnju i na tehničke mogućnosti koje ima. Iako tehničke mogućnosti sata ni na koji način nisu vezane s njegovim izgledom, pogledajte što vam sve nudi kako biste bili sigurni da ima sve ono što bi vam moglo zatrebati.

Više

Obitelj

Kratkotrajan izlazak na snijeg koristan je za djecu.

Trendovi

Da je bila riječ o dobroj odluci potvrdio je već prvi pogled na prostranu garažu.

Fashion report

Rezultat spomenutog je "Love the future again" kolekcija temeljena na prirodnim tkaninama i bojama.

Trendovi

Kada u trgovini vidite prekrasan komad odjeće i sa zadovoljstvom ga kupite, rijetko kada vodite brigu o tome kako ćete ga prati.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.