Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Istaknuto

Koji se sve sastojci nalaze u gelovima za nokte?

Kako provjeriti vjerodostojnost i dobre sastojke gelova za nokte s kojim vaš nail salon radi?

Živimo u vremenu kada se pazi i proučava svaki sastojak u proizvodu, od kozmetičkih proizvoda poput ruževa, pudera i slično, skincare proizvoda – gdje je bitno odabrati koji sastojci u kremi odgovaraju ili ne odgovaraju vašoj koži. Tako je bitno znati i što stavljate na svoje nokte prilikom lakiranja i geliranja noktiju.

Znate li koji su sve sastojci prisutni u gelovima za nokte?

S obzirom na to da na uređivanje noktiju idete svakih dva do tri tjedna, bitno je znati imate li kvalitetan proizvod na vašim noktima koji ih neće oštetiti.

Kako provjeriti vjerodostojnost i dobre sastojke gelova za nokte s kojim vaš nail salon radi?

Jedini način je provjeriti tako da se informirate ima li distributer, od kojih vaš nail salon kupuje gelove za nokte, sljedeće certifikate koje je propisala EU: Cosmetic Regulation, Cosmetic GmP DIN ISO, MSDS sheets, INCI listings, PIF File.

Naime, mnogi gelovi za nokte, a koji nemaju ove certifikate, u sebi imaju toksične i kancerogene tvari što znači da se ove štetne tvari upijaju u organizam, ne samo kroz nokat, već neposredno i kroz kožu što može imati potencijalnu štetu na vaše zdravlje kroz dugotrajno korištenje.

Inače, u salonima se uvijek možete informirati koji se proizvodi koriste kako bi bili sigurni imate li kvalitetan proizvod na vašim noktima i uzmite u obzir činjenicu da ako idete na geliranje noktiju, kako smo već rekli, svaka dva do tri tjedna mjesecima, čak i godinama.

Jedna od firmi koja ima sve navedene certifikate, kao i u potpunosti veganske proizvode je Kostka Nail System brend za premium gelove i vrhunske materijale za nokte.

Također su jedni od rijetkih brendova koje možete pronaći u Hrvatskoj u Nail Studiu LuxAria, čiji se proizvodi ne testiraju na životinjama i time prate u korak sve svjetske trendove.

Pročitajte još

Gastronomija

Salatu samo treba napraviti na pravi način i može vam biti dovoljna sama i tijekom cijele godine. Kod salate je bitno da je šarena,...

Trendovi

U moru ruževa raznih marki i boja, problem je pronaći onaj savršeni.

Beauty report

Gelovi za nokte štetni po zdravlje

Gastronomija

Prijedlog za prilog uz božićno pečenje.

Advertisement