Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr
IMDB: Uma Thurman in Kill Bill: Vol. 1 (2003)

Celebrity

Koji su glumci jednostavno “izrezani”!?

Britanska pjevačica i kantautorica Ellie Goulding jako se radovala ulozi u najnovijem filmu iz Ratova zvijezda, ali je na koncu njezina uloga prilikom montaže konačne verzije spektakla “Ratovi zvijezda: Posljednji Jedi” jednostavno isječena, odnosno izbačena.

Britanska pjevačica i kantautorica Ellie Goulding jako se radovala ulozi u najnovijem filmu iz Ratova zvijezda, ali je na koncu njezina uloga prilikom montaže konačne verzije spektakla “Ratovi zvijezda: Posljednji Jedi” jednostavno isječena, odnosno izbačena. Bila bi to njezina gostujuća uloga, a nakon što se ipak neće pojaviti u filmu, Goulding je kazala: “Je li netko gledao Ratove zvijezda i otkrio nekoga tko izgleda poput mene? Bilo bi neugodno ako je to izrezano. Bilo kako bilo, bilo je to sjajno iskustvo. Bilo je izvrsno biti članom pobunjenika za jedan dan”.

Osvetnici 2: Vladavina Ultrona (2015.), inspiriran Marvelovim stripom, nije bio dobitna karta za glumca Toma Hiddlestonea. Redatelj filma Joss Whedon odlučio se ipak za verziju bez Hiddlestonea, koji je trebao igrati Thorova (Chris Hemsworth) posvojenog brata Lokija. Nakon što je pak priča oko Thora bila zaokružena, redatelju se nije učinilo previše smislenim zadržati i Lokija u filmu pa su na koncu izrezali ulogu Toma Hiddlestonea.

Slavnoj Umi Thurman se dogodilo da ju kultni redatelj Oliver Stone izbaci iz filma “Savages” (Divljaci, 2012.). Ona je trebala imati ulogu majke Ophelije ‘O’ Sage koju u tom filmu tumači Blake Lively. Međutim, u konačnoj verziji filma Divljaci, zvijezda “Kill Billa” nije zadržana. Sve su njezine scene nemilosrdno izrezane.

Harrison Ford trebao je u filmu “E.T.” igrati direktora škole u kojoj je Elliot pustio pokusne žabe na slobodu. Ford je trebao pozvati Elliotovu majku na razgovor zbog tog incidenta, ali je redatelj Spielberg prilikom montaže filma zaključio kako bi slavni glumac svojim pojavljivanjem u epizodnoj ulogu ”Vanzemaljca” naprosto ‘pojeo’ ostale aktere i svojom karizmom skrenuti pažnju sa samog filma.

Iako je neupitno Sienna Miller izvrsna i cijenjena glumica, u filmu Crna misa (Black Mass, 2015) redatelja Scotta Coopera ipak je na koncu izostavljena. Trebala je igrati ulogu djevojke Jamesa “Whiteyja” Bulgera (Johnny Depp), ali je redatelj na koncu zaključio da će Bulgerov filmski život bez Sienne biti manje dramatičan – i tu su radile ”škare” za montažu.

Sarah Jessica Parker trebala je nastupiti u filmu “Lovelace” o porno zvijezdi Linda Lovelace, kao zamjena za ulogu koja je prvobitno bila namijenjena Demi Moore (feministkinja Gloria Steinem). Na koncu su producenti njezinu ulogu ocijenili nerelevantno i izbacili su Parkerovu u cijelosti iz filma.

Chris Cooper trebao je igrati u američkoj verziji japanskog horora “Krug” (The Ring, 2002.). Bilo je predviđeno da se Cooper pojavi na početku filma kao okrutni ubojica djece koji otkriva tajnu misteriozne videokasete, ali testna grupa gledatelja smatrala je kako da uloga zbunjuje pa su ga na koncu ipak izbacili iz filma.

James Gandolfini trebao je igrati sa Sandrom Bullock u filmu “Jako glasno i nevjerojatno blizu” (2011.), ali je testna publika bila mišljenja kako je njegova uloga u filmu jednostavno – višak. Zato je Gandolfini izbačen u montaži, ali je ostao na plakatima za film.

Sjajna glumica Ashley Judd trebala je igrati u filmu “Rođeni ubojice” (Natural Born Killers, 1994.), a scena je predviđala da ona kao svjedokinja u sudnici zabija olovku u lice masovnog ubojice Mickeyja (Woody Harrelson). Na koncu se redatelj Oliver Stone ipak odlučio drukčije, jer mu ta scena jednostavno nije odgovarala ukupnoj viziji filma.

Tobey Maguire je zbog svoje prepoznatljivosti ”izrezan” iz filma “Pijev život” (Life of Pi, 2012.). Trebao je igrati jednu od sporednih uloga, ali je na koncu redatelj Ang Lee za vrijeme snimanja pozvao manje poznatog britanskog glumca Rafea Spalla, te njime zamijenio ‘Spidermana’. Logika mu je bila – svi su glumci praktično anonimni, a Tobey Maguire je ipak velika filmska zvijezda.

Izvor: www.bljesak.info

Više

Zanimljivosti

Film Drevna mišologija, priča priču o mišici Patti koja ima velike planove i snove koje želi ostvariti.

Zanimljivosti

Film koji je oduševio kino publiku pričom o naizgled običnoj britanskoj kućanici čiji je san posjedovati neodoljivu svečanu haljinu Christiana Diora uskoro stiže na...

Zanimljivosti

Ona je Amerikanka s talijanskim korijenima, a njen život je sve samo ne povezan s mafijaškim podzemljem.

Zanimljivosti

Zeleni tjedan počinje 22.4. pretpremijerom animiranog filma „Mavka: Čuvarica šume“

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.