Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Beauty report

Koji su tretmani najtraženiji, a što je u svijetu ljepote trenutno out?

Uoči sedmog rođendana salona, svestranu kozmetičarku i poduzetnicu Ivu Nenadić upitali smo koji su tretmani najtraženiji, a što je u svijetu ljepote trenutno out.

Iako nam je pandemija okrenula živote naopačke, održavanje zdrave i čiste kože je sve važnije velikom broju žena pa tako i Zagrepčankama koje svoju njeguju u Revive Beauty studiju.

Uoči sedmog rođendana salona, svestranu kozmetičarku i poduzetnicu Ivu Nenadić upitali smo koji su tretmani najtraženiji, a što je u svijetu ljepote trenutno out.

‘’Trendovi se u današnje vrijeme mijenjaju sve češće pa su tako tretmani poput filera i botoxa već neko vrijeme u padu – sve više žena shvaća kako je preventivna njega i održavanje zdrave kože bolja i dugotrajnija investicija u svoju ljepotu i zdravlje. Kod nas su svi tretmani izrazito individualni, no generalno su u porastu sve vrste kemijskih pilinga i mezoterapije. To su tretmani koji djeluju na srednji sloj kože, pružaju dubinsku eksfolijaciju, odstranjuju odumrle stanice te potiču kožu na obnovu i daju joj novi, zdravi sjaj.’’

Naša stručna sugovornica ispričala nam je i zašto njeni klijenti s tretmana uvijek odlaze napunjenih baterija, opušteni i zadovoljni.

‘’Za Revive tim je briga za svakog od naših klijenata uvijek na prvom mjestu, a naš studio mjesto je na kojem ćete se uvijek osjećati dobrodošlo. Klijentice najčešće hvale naš ambijent, higijenu i ugodnu atmosferu, a osobno mi je izrazito važno potpuno se posvetiti svakom klijentu pa tako kod nas svatko dolazi na red prema dogovorenom terminu, nema čekanja niti obrađivanja više klijenata u isto vrijeme.’’

Iva Nenadić, Revive Beauty

Mnogim stalnim klijenticama koje vole doći na tretman i obaviti šoping u jednom mahu je veliki plus i blizina Arena Centra, a zanimljiva je činjenica i da posljednjih godina raste broj muškaraca koji se odlučuju za tretmane u ovom beauty salonu.

‘’Depilacija premium Lycon voskom poznata je kao najbezbolnija i najpreciznija metoda uklanjanja dlačica. Tretman je savršen i za najosjetljivije tipove kože jer vosak ima nisku temperaturu djelovanja i izrazito je nježan – napravljen je od najboljih prirodnih smola i pčelinjih voskova s dodanim aromaterapeutskim sastojcima pa je cijeli tretman jedno ugodno iskustvo čak i kada se radi o najosjetljivijim dijelovima tijela. Iako su ove brojne prednosti instantno pridobile žene koje redovito dolaze na depilacije, posljednjih godina nas posjećuje i sve veći broj muškaraca – posebno sportaši koji zbog posla najčešće uklanjaju dlačice s leđa, prsa i nogu.’’

Ivinim rukama prepuštaju se i mnoge slavne Hrvatice koje bez iznimke kući odlaze ljepše i zdravije kože, a ona nam otkriva kako svoj posao ipak najviše voli kada joj stignu poruke sretnih klijentica koje nakon tretmana uživaju u zdravoj i sjajnoj koži.

Više o tretmanima u Revive Beauty studiju možete saznati na njihovoj web stranici, a Iva i njen stručan tim će vam s radošću odgovoriti na sva pitanja ako ih nazovete ili kontaktirate preko njihovih društvenih mreža.

Više

Beauty report

Elizabeth Arden ponosno predstavlja Eight Hour® HydraPlay™ Skin Perfecting Daily Moisturizer, revolucionarnu dnevnu hidratantnu kremu koju su osmislili isti vizionari koji stoje iza legendarne...

Beauty report

U različitim beauty rutinama, skincare se tradicionalno koristio radi poboljšanja izgleda lica i kože.

Savjeti stručnjaka

Dijastaza je stanje razdvojenosti prednjem trbušnog mišića koji se zove m. rectus abdominis.

Darivanje

Cijela regenerativna intenzivna linija hrani sve sušu i osjetljivu zrelu kožu, jača zaštitnu funkciju kože, poboljšava čvrstoću kože i intenzivno je hidratizira.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.