Koji su završeci u TV serijama najviše razočarali?

Toliko volimo serije, gutali smo ih, barem mi u redakciji, za vrijeme lockdowna. Današnje TV serije nas posebno oduševljavaju izborom.

OnBuy Electronics tim anketirao je 1.835 fanova kako bi utvrdio koji su ih završeci u TV serijama najviše razočarali.

Raznovrsnost dramatičnih preokreta učinila je ljude izrazito ovisnima o Igrama prijestolja/Game of Thrones, ali finale sezone izazvalo je salvu negodovanja. OnBuy.com je otkrio da je 87% ispitanika frustrirano zbog takvog završetka serije. I mi smo!

Kako sam upoznao vašu majku/ How I Met Your Mother dolazi na drugo mjesto (iako je daleko od Game of Thrones) sa 54%.

Nakon 9 sezona, svi su bili uzbuđeni vidjeti Teda Mosbyja kako konačno upoznaje Majku svoje djece. Ali kraj nije bio toliko legendaran. Ted se ponovno vratio u onaj isti, stari neuspjeli odnos iz dvadesetih godina.

Iznenađujuće, Sherlock je dobio 42% glasova – što ga je dovelo do trećeg mjesta. Ali kako i zašto je pametna i živopisna serija iznevjerila toliko obožavatelja? Kako se čini, završetak serije nije imao veze s prethodnim sezonama i u konačnici je definitivno razočarao.

Vampirski dnevnici/ The Vampire Diaries i Kako se izvući s ubojstvom/How To Get Away With Murder imali su najmanje razočaravajuće završnice s po 11%. Iako fanovi nisu vidjeli toliko omiljeni sretan kraj, završeci serija generalno nisu toliko razočarali.

OnBuy.com je ispitao 1.835 ispitanika. Ispitanici su morali odabrati jednu opciju – uključen je višestruki izbor.