Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Horoskop

Koji znaci ne opraštaju prevaru?

Kada je riječ o prevari, neki znaci ne opraštaju.

Kada je riječ o prevari, neki znaci ne opraštaju. Kad dođe do prevare u vezi ostaju vam dvije opcije: ostaviti partnera ili ostati u vezi i saznati zašto se dogodila prevara. Za većinu parova prevara je gotovo siguran razlog prekida

Pa ipak, mnogi horoskopski znakovi, veoma ozbiljno shvaćaju ovu izdaju ljubavi. Koji je vaš?

OVAN

Bit će bijesan. Vikat će i napraviti scenu, a često i izvrijeđati partnera. Ovan ne zna i ne želi oprostiti, zato odmah misli na razvod braka ili razlaz u vezi. Ako ste Ovan, nevjera je za vas poraz, a svaki interes prema partneru će nestati.

BIK

Treba vam neko vrijeme kako bi uopće shvatili što se dogodilo. Kada primite vijest, začuđujuće mirno reagirate, što je samo zatišje pred buru. Zatim, slijede uvrede i bijes, kao i tjeranje partnera. Mnogi Bikovi često i sami odlaze, ali kada bijes prođe – spremni su pružiti novu šansu.

BLIZANCI

U trenutku saznanja mislite da se radi o šali, pa ćete tražiti dokaze. Tek kada shvatite istinu, počinjete histerizirati. Vaša ljutnja kratko traje, kao i inače, pa brzo pružate partneru još jednu priliku, pa i oproštaj.

RAK

Prevara će na vas ostaviti trajne posljedice. Ako vas je jedan partner povrijedio, mislit ćete da će sa svakim biti isto. Zbog potrebe za obitelji i nježnosti, spremni ste oprostiti i prijeći preko svega.

LAV

Osim što ste povrijeđeni, opterećeni ste podsmijehom okoline i činjenicom da je u očima drugih srušena idealna slika vašeg braka ili veze. Teško da ćete partneru ikada moći ponovo vjerovati, iako ste po prirodi velikodušni – bit ćete spremni otići.

DJEVICA

Kada sazna za prevaru, Djevica odmah angažira odvjetnika kako bi saznala što dobiva, a što gubi razvodom. Bit ćete smireni, kao da se to događa nekom drugom i nastojat ćete u svoj život unijeti novi red i smisao, naravno, bez bivšeg partnera.

VAGA

Želite shvatiti motive partnerove prevare i pokušat ćete izgladiti problem diplomatski. Vi znate opraštati, jer se vodite motom da je ljudski griješiti. Čak i kada više nema ljubavi, ostat ćete uz partnera.

ŠKORPION

Odmah ćete htjeti saznati tko je osoba koja je uzurpirala vaš privatni život. Na pameti će vam biti samo osveta, a istog trenutka ćete prekinuti sve fizičke i emotivne veze s partnerom. Bez obzira na to imate li djecu i brak ili samo vezu, reakcija će biti ista.

STRIJELAC

Pokušat ćete shvatiti zašto. Nećete odmah željeti kraj ljubavi, već ćete pokušati razgovarati s partnerom kako biste vidjeli postoji li šansa za nastavak.

JARAC

Možete podnijeti neslaganje i drskost partnera, ali nevjeru nikad. Napustit ćete ga bez ijednog pitanja, a pomirenje vam neće ni pasti na pamet. Željet ćete zaboraviti – što prije! No, partner vas neće ostavljati na miru još dugo.

VODENJAK

Prevara vas neće šokirati, jer ste svjesni koliko je česta pojava. Možda ćete kriviti sebe jer propagirate otvoren odnos, ali nećete prekinuti. Interes i razumijevanje za partnera će vam se pojačati.

RIBE

Toliko ste vezani za partnera da ćete često biti slijepi za neveru. Ne želite vidjeti istinu i činjenično stanje, pa makar vam bila pred nosom. Zato ćete burno reagirati kada vam je on servira. Past ćete u depresiju, ali nećete ostaviti partnera, makar bili nevoljeni.

Više

Seks i osjećaji

Složit ćete se da je prevara možda jedna od najgorih stvari koje se mogu dogoditi svakome u dugoj vezi ili braku

Seks i osjećaji

Preljub je izdaja, ništa manje bolno od toga. Kada opraštate preljub tada opraštate izdaju.

Život u dvoje

Ako imate predosjećaj da vas partner vara, velika je vjerojatnost da ste u pravu, tvrdi bivši FBI agent Thomas G. Martin.

Odnosi

Emocionalna prevara jednaka je onoj fizičkoj?

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.