Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Fashion report

Kolekcija posvećena ljubavi

Yamamay se sprema za Valentinovo koje je posvećeno ljubavi – prema našem partneru, prijateljima, sestri ili roditeljima – prema svima koji nas drže na okupu, a to je najčvršća veza od svih.

Yamamay se sprema za Valentinovo koje je posvećeno ljubavi – prema našem partneru, prijateljima, sestri ili roditeljima – prema svima koji nas drže na okupu, a to je najčvršća veza od svih.

Međutim, način na koji komuniciramo svoju ljubav promijenio se proteklih godina. Nekoć smo pisali ljubavna pisma i pjesme, a danas zahvaljujući pametnim telefonima šaljemo poruke i fotografije u sekundi i tako prenosimo i izražavamo svoje osjećaje. Ove godine, kao nikada prije, tehnologija nam je pomogla da ostanemo bliski i povezani izdaleka, a Valentinovo 2021. daje nam još jednom priliku da se posvetimo našim odnosima s voljenima.

Kako bi što bolje prenio poruku koju nosi Valentinovo, Yamamay je odabrao jedinstvenu skupinu influencera iz različitih zemalja koja će utjeloviti zavodljive linije. Lica nove kampanje nosit će komplete donjeg rublja ukrašene čipkom, natikače, babydoll, kimona, kućne ogrtače i pidžame. Najnovija kolekcija predstavlja romantičnu, elegantnu, tajanstvenu i zavodljivu privlačnost, ali i pidžame i donje rublje za muškarce.

Kolekcija Yamamay dizajnirana je za sve dobne skupine i odgovara svim ukusima, stoga će pronalazak savršenog poklona za Valentinovo, za njega ili za nju, biti lakši nego ikad!

Najnoviju Yamamay kolekciju za Valentinovo pronađite u Yamamay trgovinama,
na www.yamamay.com ili na BAZZAR.HR

Ne propustite

Suncokreti na oblacima

Kad sam imala nešto manje od 40, sama sebi sam dala „zadatak“ da ću do 40 i neke naći partnera.

Seks

Isti entuzijazam koji potiče navijače da navijaju, igrače da pomiču svoje granice, a timove da pobjeđuju sličan je strasti koja potiče intimne odnose.

Život u dvoje

Ova aplikacija namijenjena je svima koji žive katoličku vjeru, nemaju sklopljen sakrament ženidbe, te žele hodanje sa svrhom koje vodi u sakrament braka.

Suncokreti na oblacima

Često sam plivala kroz život uzvodno što je samo po sebi bilo vrlo teško, mučno, naporno i iscrpljujuće.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.