Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Fashion report

Kolekcija posvećena ljubavi

Yamamay se sprema za Valentinovo koje je posvećeno ljubavi – prema našem partneru, prijateljima, sestri ili roditeljima – prema svima koji nas drže na okupu, a to je najčvršća veza od svih.

Yamamay se sprema za Valentinovo koje je posvećeno ljubavi – prema našem partneru, prijateljima, sestri ili roditeljima – prema svima koji nas drže na okupu, a to je najčvršća veza od svih.

Međutim, način na koji komuniciramo svoju ljubav promijenio se proteklih godina. Nekoć smo pisali ljubavna pisma i pjesme, a danas zahvaljujući pametnim telefonima šaljemo poruke i fotografije u sekundi i tako prenosimo i izražavamo svoje osjećaje. Ove godine, kao nikada prije, tehnologija nam je pomogla da ostanemo bliski i povezani izdaleka, a Valentinovo 2021. daje nam još jednom priliku da se posvetimo našim odnosima s voljenima.

Kako bi što bolje prenio poruku koju nosi Valentinovo, Yamamay je odabrao jedinstvenu skupinu influencera iz različitih zemalja koja će utjeloviti zavodljive linije. Lica nove kampanje nosit će komplete donjeg rublja ukrašene čipkom, natikače, babydoll, kimona, kućne ogrtače i pidžame. Najnovija kolekcija predstavlja romantičnu, elegantnu, tajanstvenu i zavodljivu privlačnost, ali i pidžame i donje rublje za muškarce.

Kolekcija Yamamay dizajnirana je za sve dobne skupine i odgovara svim ukusima, stoga će pronalazak savršenog poklona za Valentinovo, za njega ili za nju, biti lakši nego ikad!

Najnoviju Yamamay kolekciju za Valentinovo pronađite u Yamamay trgovinama,
na www.yamamay.com ili na BAZZAR.HR

Više

Život u dvoje

I vi nikako pronaći ili jednostavno ne znate kako zavesti muškarca? Je li u pitanju samo manjak sreće?

Darivanje

Osim ulja i vodice koji se dobivaju iz latica, u proizvodnji kozmetike koriste se i drugi dijelovi ruže, poput njezina ploda – šipka.

Život u dvoje

Premda se kaže da ljubav ne košta, izlasci zbog ljubavi svakako da.

Seks i osjećaji

Složit ćete se, kad su u pitanju varanje i vjernost – stvari nisu nikad crno-bijele.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.