Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Dizajn

Kolekcija svevremenskih briljantnih simbola ljubavi iz zlatarnica Zaks

Nova, proširena paleta briljantnih prstena, ogrlica i narukvica iz zlatarnica Zaks koje krasi dijamant, tzv. kamen obećanja, veličanstvena je u svakom pogledu.

Jesen je tradicionalno savršena bajkovita kulisa za romantične geste, a kako bi zauvijek obilježili ove dragocjene trenutke zaljubljeni diljem svijeta najčešće biraju zlatni nakit s dodatkom dijamanata.

Nova, proširena paleta briljantnih prstena, ogrlica i narukvica iz zlatarnica Zaks koje krasi dijamant, tzv. kamen obećanja, veličanstvena je u svakom pogledu. Neuhvatljivu ljepotu savršene igre svjetlosti svakog pojedinog primjerka dodatno obogaćuje spoznaja da sretnim parovima donosi i nadu u sjajniju budućnost.

Uz svoju prirodnu trajnost i neuništivost, primjerci iz kolekcije zlatarnica Zaks oplemenjeni su bijelim zlatom koje ga dostojanstveno štiti i čuva snagom poznatom plemenitog metala. U konačnici, vremena se mijenjaju ali jedno je sigurno: dok god postoje zaljubljene duše koje vjeruju u ljubav dijamanti će biti globalno najpomnije birani komad nakita.

Pročitajte još

Dizajn

Zaručnički prsten jedan je od najromantičnijih i najposebnijih iskaza ljubavi, vjernosti i predanosti, magični podsjetnik na nezaboravan trenutak ispunjen iznenađenjem i radošću, vječni simbol...

Trendovi

Dijamanti su, zbog svoje ljepote, vrijednosti i romantične poruke koje šalju, najljepši poklon koji možete poželjeti.

S modne piste

Svako prijelazno razdoblje donosi nove modne trendove za što lakši zaborav ljeta, a topli jesenski dani i dalje nas potiču na modne eksperimente.

Trendovi

Bilo da je riječ o poslovnom ili obiteljskom okupljanju, svečanoj prilici ili izlasku, u novom asortimanu može se pronaći nakit bezvremenskog dizajna.

Advertisement