Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Događanja

Koliko često perete grudnjak?

Nosite ga svakodnevno, ali znate li koliko često ga je potrebno prati?

Nosite ga svakodnevno, ali znate li koliko često ga je potrebno prati? Čistunice, dalje od deterdženta! Prečesto pranje grudnjaka može vam napraviti više štete nego koristi. Naime, prečesto pranje može uticati na elastičnost grudnjaka, a koja je neophodna za pružanje odgovarajuće podrške.

Osim ako se ne znojite previše, perite ga nakon svakog trećeg do četvrtog nošenja

Pranje nakon par nošenja je preporučljivo, ali sve zavisi od nivoa aktivnosti. Primjera radi, ako je vani vruć i sparan dan, pa se znojite, možete ga prati češće. S druge strane, ako ga nosite samo par sati to se možda i neće računati kao “nošenje”.

Pranjem se rješavamo masti i bakterija koje se mogu “nataložiti” na grudnjaku. A onaj grudnjak od čipke koji nosite u posebnim prilikama? Pa, on može “preživjeti” u ladici i nakon par nošenja. Sportski grudnjak? Perite ga nakon svakog nošenja.

Ne brinite o “rotiranju”

Trebalo bi imati nekoliko grudnjaka koje rotirate (ne nosite isti svaki dan), kako bi se izbjeglo gubljenje elastičnosti tijekom vremena. Međutim, ako nosite isti dva dana zaredom, to nije problem. Kada ga skinete, on će (preko noći) imati dovoljno vremena da vrati svoj oblik i elastičnost.

Palmers BRYONY 531,00 kn

Obratite pažnju na etiketu

U principu, grudnjacima je potrebno nježnije pranje kako bi što duže zadržali svoju formu, izgled i funkcionalnost, ali uvijek obratite pažnju na etiketu (na njoj se nalaze sva potrebna uputstva za održavanje).

Ako grudnjak ne perete ručno, birajte program za osjetljivo rublje. I, najbolje je da grudnjak ubacite u poroznu platnenu vrećicu, a onda u perilicu, jer ćete ga tako zaštititi od oštećenja.

Palmers BOHO FLOWER 379,00 kn

Izbjegavajte sušenje u sušilici

Toplina i tumbanje u sušilici mogu oštetiti elastičnost grudnjaka i on može da izgubi svoj oblik, a sušenje na žici može uticati na njegovo istezanje.

Najbolje je da ga sušite tako što ćete ga položiti na čist ručnik s korpicama okrenutim prema gore. Nemojte grudnjak cijediti uvrtanjem.

 

Izvorr: minimagazin.info

Više

Beauty report

Pravilnom njegom i prehranom do duge, guste i zdrave kose.

Savjeti stručnjaka

Od djetinjstva nas uče da je potrebno tuširati se svaki dan kako biste održali tjelesnu higijenu.

Trendovi

Prihvatljiv, rastezljiv i lagan grudnjak koji je - zahvaljujući svojim karakteristikama prilagodljivosti - savršen i za tinejdžere.

Trendovi

Pronaći odgovarajući grudnjak zapravo je vrlo jednostavno. Odlučujuća su samo dva parametra - veličina košarice i oblik grudi. Boja, materijal i dizajn dolaze kasnije.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.