Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Fashion report

Komad koji je uvijek u trendu!

T-shirt je jedan od najudobnijih odjevnih predmeta koji svatko posjeduje u svom ormaru, a pored toga najbolje izražava našu osobnost.

Majica kratkih rukava je zahvalan komad robe jer ga uvijek možete kombinirati s različitim komadima odjeće. Iako krojem pojam t-shirta predstavlja jednostavnost i casual stil, odabirom pravog printa nadopunjujete i dio ormara zadužen za finije kombinacije.

T-shirt pored toga najbolje izražava našu osobnost. Raspoloženje, životni moto ili fotografija neke ikone – sve to možemo izraziti uz bezvremensku T-shirt majicu, stoga je Springfield predstavio kolekciju majica s grafičkim printevima s kojima možete personalizirati svoj proljetni look.

Estetika 90-ih dočarana je u retro verziji kroz fotografske elemente i tipografiju, a utjecaj američke kulture vidljiv je u geometrijskim elementima te bojama poput jarke crvene, žute i zelene.

S druge strane, glazba, posebno rock, dala nam je ikone poput AC/DC-a, The Rolling Stonesa te Beatlesa, koje je Springfield ovjekovječio kroz crne i bijele tonove te inspiraciju Japanom.

Logomanija se ističe kao ključni trend, koji još uvijek vlada modnom scenom, a u Springfield verziji se pojavljuje kroz NASA koncept s dizajnom koji je karakterističan za 1973. godinu – s bijelim slovima unutar plave sfere te crvenim vektorom u pozadini.

Pročitajte još

Fashion report

Sezona započinje folk- zapadnom inspiracijom kojom dominira paisley uzorak, a isti prevladava na haljinama i bluzama stvarajući ključni casual look u kombinaciji s traperom.

Fashion report

Zimsko godišnje doba poziva nas da se ušuškamo u tople dekice uz duge filmske maratone ili da se smjestimo u najdraži kafić uz šalicu...

Fashion report

U ovom moru proslava, koje se kreću od sastanaka nakon posla pa do dogovora za vikend, Springfield je pripremio causal outfite sa svečanom notom...

Trendovi

Springfield, Tendamova robna marka, lansira svoju KEEP IT WARM! kampanju kao ključnu poruku u okviru strateških inovacija. Nova kolekcija kaputa koja se temelji na...

Advertisement