Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Zanimljivosti

Komadi nakita su više od šlaga na torti

Vaša odjeća nije potpuna bez najblistavijeg modnog dodataka, a ove jeseni imate posebnog razloga za veselje.

Vaša odjeća nije potpuna bez najblistavijeg modnog dodataka, a ove jeseni imate posebnog razloga za veselje. Nije dovoljno reći da se nakit bavi samim sobom, jer on je više od toga. Da bi vaša nova jesenska silueta bila još privlačnija nosite ovosezonske komade nakita, koji su više od šlaga na torti.

Nesumnjivo kako svaki modni dodatak, a posebno nakit, omogućuje da vi i vaš ormar zračite elegancijom. Novi jesenski trendovi nakita vjerno prate sva zbivanja na modnim pistama, uključuju odvažnu jednostavnost i slojevite detalje, a gotovo ih sve možete pronaći u kolekcijama Zlatarne Dodić. Budući da je svaki komad iznimno svestran, nikada nećete ostati lišeni uzbudljive kreativnosti. S druge strane, reinterpretirani hitovi poput ulaštenih naušnica, privjesaka i lančića te tradicijskog nakita još uvijek pokazuju svoju trajnu snagu – uklopit će se i u najnoviji dizajn, bez problema, te se stopiti sa svakodnevnom odjećom tijekom hladnije sezone.

Ne podcjenjujte moć nakita. On uvijek izazove vašu radost jer izgledate fantastično, a pri tome su savršen dodatak vašoj postojećoj zbirci.

Iz bogate kolekcije Zlatarne Dodić odaberite srebro ili zlato, dijamante ili drago kamenje, jer za svakoga ima ponešto. Bilo da ga stavljate na ruke ili oko vrata, to su komadi koji zaustavljaju poglede a vaš glamur podižu na višu razinu.

Pronađite ih na prodajnim mjestima u Zagrebu i Splitu te web shopu, izaberite najmoćniji komad koji će vam pristajati u svakom trenutku.

Ne propustite

Fashion report

Elegantan i profinjen nakit modni je detalj koji priča priču o životu osobe koja ga nosi i opire se prolaznosti vremena.

Fashion report

ZiZou nakit se izrađuje kombinacijom modernih i tradicionalnih tehnika, a ono što ga odlikuje su i male serije, a samim time i unikatnost.

Trendovi

Ove godine, naš je cilj jednostavan - primite li poljubac, poklon ili osmijeh, samo ih šaljite dalje, stvarajući tako beskrajan krug radosti!

Fashion report

Ako vam je Frajerica Handcrafted Jewelry nakit na listi želja već neko vrijeme, sad je pravi tajming da ga ubacite u svoje virtualne košarice...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.