Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Trendovi

Konačno grudnjak koji se prilagođava svim veličinama i oblicima!

‘Principessa Super Bra’ inovativan je grudnjak bez žica, super prozračan, super rastezljiv i super udoban grudnjak s vrlo fleksibilnim krojem koji ističe oblik tijela i prilagođava se tjelesnim promjenama, a to ga čini vrlo dugotrajnim proizvodom.

Yamamay pozdravlja jesen novim inovativnim projektom za žene, posvećenim održivosti. ‘Principessa Super Bra’ inovativan je grudnjak bez žica, super prozračan, super rastezljiv i super udoban grudnjak s vrlo fleksibilnim krojem koji ističe oblik tijela i prilagođava se tjelesnim promjenama, a to ga čini vrlo dugotrajnim proizvodom.

Ovaj je projekt također odgovor na ekološke izazove s kojima se Yamamay odlučio učinkovito suočiti u interesu smanjenja otpada i brizi za planetu. Yamamay je dizajnirao grudnjak koji je zahvaljujući inovativnoj, elastičnoj tkanini i bešavnoj strukturi bez žica, stvoren korištenjem tehnologije lijepljenja (PresBond ™) čime uspijeva pokriti 25 veličina košarica u samo tri veličine (S-M-L), a jamči iznimnu udobnost, prianjanje, lakoću i svestranost.

Yamamay ‘Principessa Super Bra’ dostupan je u crnoj i brončanoj boji, a može se uskladiti sa svim komadima iz Principessa linije, koji su također bešavni i elastični, što ih čini nevidljivima kada se nose ispod odjeće.

 

Novi grudnjak PRINCIPESSA pronađite u Yamamay trgovinama, na www.yamamay.com

Pročitajte još

S modne piste

Novi Yamamay stil otmjen je i ženstven, ali istodobno praktičan, svestran i višenamjenski.

Fashion report

Održive tkanine koje se koriste u ovim kolekcijama su: reciklirani poliamid, reciklirani poliester te Modal Lenzing™ koji je izrađen od ekološkog umjetnog vlakna, prirodnog...

Fashion report

Yamamay nova kampanja posvećena je Basic Collection 2021. s ciljem promicanja ženske ljepote.

Fashion report

Eco Designed Innovative Textile nova je kapsula kolekcija donjeg rublja u potpunosti izrađena od monopolimerne tkanine koja je 100% reciklirana.

Advertisement