Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Trendovi

Konačno grudnjak koji se prilagođava svim veličinama i oblicima!

‘Principessa Super Bra’ inovativan je grudnjak bez žica, super prozračan, super rastezljiv i super udoban grudnjak s vrlo fleksibilnim krojem koji ističe oblik tijela i prilagođava se tjelesnim promjenama, a to ga čini vrlo dugotrajnim proizvodom.

Yamamay pozdravlja jesen novim inovativnim projektom za žene, posvećenim održivosti. ‘Principessa Super Bra’ inovativan je grudnjak bez žica, super prozračan, super rastezljiv i super udoban grudnjak s vrlo fleksibilnim krojem koji ističe oblik tijela i prilagođava se tjelesnim promjenama, a to ga čini vrlo dugotrajnim proizvodom.

Ovaj je projekt također odgovor na ekološke izazove s kojima se Yamamay odlučio učinkovito suočiti u interesu smanjenja otpada i brizi za planetu. Yamamay je dizajnirao grudnjak koji je zahvaljujući inovativnoj, elastičnoj tkanini i bešavnoj strukturi bez žica, stvoren korištenjem tehnologije lijepljenja (PresBond ™) čime uspijeva pokriti 25 veličina košarica u samo tri veličine (S-M-L), a jamči iznimnu udobnost, prianjanje, lakoću i svestranost.

Yamamay ‘Principessa Super Bra’ dostupan je u crnoj i brončanoj boji, a može se uskladiti sa svim komadima iz Principessa linije, koji su također bešavni i elastični, što ih čini nevidljivima kada se nose ispod odjeće.

 

Novi grudnjak PRINCIPESSA pronađite u Yamamay trgovinama, na www.yamamay.com

Više

Fashion report

Za zaštitno lice ljetne kolekcije Yamamay je odabrao manekenku i glumicu Madalinu Ghenea koja svojom ženstvenošću savršeno interpretira duh i stil 50-ih i 60-ih...

Trendovi

Na valu prošlogodišnjeg uspjeha, Yamamay dočekuje proljeće predstavljajući liniju 'Adaptive Color' izrađenu inovativnom LYCRA® ADAPTIV tehnologijom kojom je izrađena odjeća koja se prilagođava svim...

Zanimljivosti

Dan zaljubljenih uz Yamamay nikoga neće ostaviti ravnodušnim.

Trendovi

Prihvatljiv, rastezljiv i lagan grudnjak koji je - zahvaljujući svojim karakteristikama prilagodljivosti - savršen i za tinejdžere.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.