Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Zanimljivosti

Koncert tjedna: Pijanistica Matea Leko predstavlja posebno izdanje Musical Stories za Majčin dan

Uz Mateu Leko na koncertu će nastupiti i violinistica Maya Levy koja u Zagreb stiže iz Pariza, a nedavno je proglašena BBC-jevom „glazbenom zvijezdom u usponu“.

Kako je danas biti mama, što smo naučile od naših majki, odgajamo li djecu ili ona odgajaju nas? Pitanja su to o kojima će pijanistica Matea Leko razgovarati sa svojim gostima na posebnom izdanju Musical Stories koje su posvećene majkama i koje će se održati u nedjelju, 12. svibnja, na Majčin dan, u 18 sati u zagrebačkom hotelu Amadria. Goste očekuje vrhunska izvedba međunarodno priznate hrvatske pijanistice te opuštena atmosfera uz wellbeing koncept kojeg Matea Leko povezuje s uživanjem u remek djelima iz svijeta glazbe.

Radi se o ekskluzivnoj seriji evenata u Hrvatskoj gdje se vrhunska glazba isprepliće sa zanimljivim životnim dijalozima uz priznate stručnjake i poznata lica.

Glazba i intermezzo razgovori? Koncert klasične glazbe na kojemu se može opušteno popiti piće? Da, to su Musical Stories! Goste očekuje glazba u kojoj se svatko može pronaći jer svi imamo majke ili smo i same majke. U pauzama između glazbe razgovaramo o djelima koja ću izvoditi, ali i o možda i najjačem osjećaju na svijetu, a to je majčinska ljubav. Ponekad su ti osjećaji toliko jaki da se i ne mogu izraziti riječima, nego svoj izričaj dobivaju u glazbenim remek djelima. Musical Stories na Majčin dan su posebna prilika za promišljanje i možda ponovno povezivanje s majkama i svime što majčinstvo donosi u naše živote. Pozivam vas da mi se pridružite sa svojim majkama ili djecom“, najavila je još jedan svoj nastup Matea Leko.

matea leko

Posebna gošća Matee Leko u Zagreb stiže iz Pariza. Violinistica Maya Levy ekskluzivno će se predstaviti zagrebačkoj publici nastupom na Musical Stories by Matea Leko. Maya Levy je nagrađivana violinistica koja je proglašena BBC-jevom „glazbenom zvijezdom u usponu“, glazbenicom godine u Belgiji. Svojim nastupima oduševljava publiku diljem svijeta. Među zapaženijim nastupima je i izvedba na oproštajnoj svečanosti njemačke kancelarke Angele Merkel.

Veliko mi je zadovoljstvo nastupiti pred zagrebačkom publikom. Zagreb je grad koji ima značajnu glazbenu povijest i profinjen ukus za glazbu. Intimniji nastupi pred odabranom publikom poseban su doživljaj i zato zahvaljujem Matei na pozivu i prilici da zajedno ispričamo glazbenu priču o jednom od najljepših osjećaja na svijetu – onom majke prema djetetu, ali i obratno“, izjavila je Maya Levy.

Wellbeing koncept

Uz dvije glazbenice, goste očekuje i zanimljiv razgovor sa zagrebačkom psihijatricom Ljiljanom Škrinjarić o izazovima života u 21. stoljeću. Posebna gošća je urednica emisija o klasičnoj glazbi na Hrvatskoj radioteleviziji Jana Haluza. Poetski dio večeri rezerviran je za izvedbu glumca Janka Popovića Volarića.

Goste osim glazbenih priča i posebnog wellbeing koncepta očekuje i druženje uz piće po izboru i ukusni zalogaji. Prva dva nastupa su održana za vrijeme adventa i na Valentinovo kada se tražilo mjesto više u zagrebačkom hotelu Amadria.

Ulaznice za Musical Stories / Majčin dan u prodaji su putem sustava Entrio:

https://www.entrio.hr/event/musical-stories-by-matea-leko-with-bbc-rising-star-maya-levy-18795

Više o hrvatskoj pijanistici Matei Leko na sljedećim poveznicama:

Ne propustite

Zanimljivosti

Biste li kupili ulaznicu za tajanstveni koncert kojemu znate datum i vrijeme, no ne znate tko nastupa i gdje?

Zanimljivosti

Pronalaženje savršenog poklona za Majčin dan često je pravi izazov.

Zanimljivosti

Sian Evans će, sigurni smo, svojim besprijekornim vokalom, šarmom i entuzijazmom pronaći put do srca publike.

Zanimljivosti

Postoje 4 tipa majki, a ti trebaš prepoznati kojem tipu pripada tvoja mama. Ove godine za Majčin dan iznenadi poklonom koji će odgovarati baš...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.