Konferencija Future leaders 2017

Konferencija Future Leaders i ove će godine okupiti uspješne žene iz korporativnog svijeta Hrvatske, ali i one koje tek grade svoju poziciju u poslovnom svijetu – „žene koje dolaze“.

Mreža poslovnih žena Women in Adria i nezavisna platforma ženskog lidershipa Women’s Empowerment Forum (WEF) već drugu godinu organiziraju projekt kojem je cilj povećanje broja žena na vodećim pozicijama u tvrtkama i javnom sektoru, sa sadašnjih dvadeset na barem četrdeset posto.

Žene se na svom putu prema uspjehu susreću s velikim brojem nevidljivih barijera među kojima je i nesvjesna pristranost koja ih zaustavlja na putu prema vrhu. Također, ženama se često negativno evaluira način komunikacije koji je ili preagresivan ili premekan. Stoga je važno konstantno, unutar organizacija, raditi na osvještavanju kako bi se prepoznale nevidljive barijere te kako bi i talentirane mlade žene došle do izražaja.

banner-leaders

Kroz program Future Leaders prepoznajemo buduće liderice koje uz mentorski program podržavamo u daljnjem razvoju. Osvještavamo nevidljive barijere, ističemo dobre primjere i pripremamo novu generaciju žena za vodeće pozicije.

Uvodni dio Future Leaders projekta započeo je prije nepunih mjesec dana, prikupljanjem nominacija za odabir i promociju budućih liderica u pojedinim industrijama/kategorijama s ciljem povećanja njihove vidljivosti i izgradnji njihovog osobnog brenda, kako bi u budućnosti bile spremne za vodeće pozicije i daljnju inspiraciju mlađim ženama.
Broj od 100-tinjak kandidatkinja uistinu ohrabruje.

Osnovni kriteriji odabira budućih liderica je da imaju već dokazani lidership potencijal te da su svojim dosadašnjim radom doprinijele svojem timu i/ili organizaciji.

Pobjednice izbora Future Leaders bit će objavljene na završnoj konferenciji koja će se održati 6. lipnja 2017. u prostorima DoubleTree by Hilton Zagreb, a okupit će buduće liderice, mentorice, mentore i žene spremne podijeliti svoje radno i životno iskustvo kroz niz predavanja, panel diskusija i mini-mentoring.

Svojim iskustvom konferenciji će uz posebnu gošću Dorothy Dalton svojim predavanjima doprinijeti Ana-Marija Vidjak i Gordana Kadoić, a mentorsku podršku će pružiti Ivana Gažić, predsjednica Uprave Zagrebačke burze, Igor Pureta, predsjednik Uprave GRAWE Hrvatska, Tamara Maćašović, partnerica PwC Hrvatska, Lejla Zukić-Krivdić, direktorica Microsoft Hrvatska i Bosna i Hercegovina, Ilijana Jeleč, predsjednica Uprave Erste nekretnine, Maja Kuhar Sobin, glavna tajnica Erste&Steiermärkische Bank…

Pridružite se!

Program konferencije pogledajte OVDJE.
Ulaznice za konferenciju po cijeni od 350 kn (sa PDV-om) dostupne su na www.womeninadria.com.
Za zaposlenice i zaposlenike MAMFORCE kompanija osigurali smo popust od 20%.