Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Događanja

Koza – najbrutalniji član ekipe

Danas je Tomislav Kozačinski Koza dio najpopularnijeg kolektiva u gradu – LAJNAP Comedy – u sklopu kojeg će nastupiti s izvedbom “Best of LAJNAP 2019” 13. rujna 2019. u Lisinskom.

Po danu dizajner, po noći komičar – karijeru stand up komičara započeo je u jesen 2006. godine na maloj pozornici kluba Purgeraj, nakon čega na poziv komičara iz tadašnje skupine Sve 5 nastupa kao njihov gost u redovnim večerima po klubovima u Zagrebu i drugim gradovima Hrvatske.

Danas je Tomislav Kozačinski Koza dio najpopularnijeg kolektiva u gradu – LAJNAP Comedy – u sklopu kojeg će nastupiti s izvedbom “Best of LAJNAP 2019” 13. rujna 2019. u Lisinskom.

Za Kozu kažu da je najbrutalniji član ekipe – je li to istina, provjerite sami već ove jeseni. Poznato je da se za njihove nastupe uvijek se traži ulaznica više – zato vi svoje mjesto osigurajte na vrijeme.

Možeš li ukratko predstaviti sebe i Lajnap?

Lajnap je zajednički projekt koji smo pokrenuli kako bi realizirali plan promicanja kvalitetnog klupskog stand-upa u Hrvatskoj. Između nas je preko 50 godina stand upa. Privilegija je biti dio ove ekipe i nasmijavati ljude diljem države.

Kakva je razlika između hrvatskog i britanskog humora?

Britanski humor je “suh”, puno više prožet sarkazmom dok smo mi puno direktniji i na moje iznenađenje – daleko elokventniji u nekim stvarima.

Pišući materijal na oba jezika, moram priznati da više cijenim naš jezik i male stvari, poput deminutiva koje u engleskom nedostaju.

Planiraš se vratiti u Hrvatsku ili možda stand up karijeru graditi u Engleskoj?

Trenutno nemam planova vratiti se živjeti u Hrvatsku. Često letim zbog posla i obitelji pa tako koristim svaku priliku da zabavim našu publiku, no to je za sada to.

Scena u Engleskoj je puno drugačija nego kod nas, ipak je to kolijevka stand up komedije, tako da je komičara stvarno puno iz cijelog svijeta, nastupam kada imam vremena i ukaže mi se prilika, no za sada ne ganjam aktivno stand-up karijeru ovdje.

Što publika može očekivati od Lisinskog?

Kao i prošle godine – najbolje od nas od protekle sezone. Za ljude koji nas prate redovito to znači vrhunski show s njihovim najdražim forama, a za ljude koji će nas tek sada imati priliku vidjeti, ovo je idealna prilika da se razuvjere da je domaći humor i više nego dostojan velike pozornice, i ako je suditi po proteklim reakcijama, ovo će biti prvi od mnogih nastupa na koje će doći tijekom iduće sezone.

Pozovi publiku u Lisinski!

Ako ste tražili dobar izgovor da se maknete iz kuće, a da nije prosvjed – ovo je prilika!
Nažalost – prosvjedovati možete uvijek. Ovo je samo jednom.

Više

Događanja

Više od 1800 ljudi ovog petka trinaestog “umiralo je od smijeha” na fore najpopularnijeg komičarskog kolektiva, LAJNAP Comedy

Događanja

Vlatko Štampar jedan je od najpopularnijih stand-up komičara u Hrvatskoj, pa i šire.

Događanja

Na pozornici stasom i glasom ozbiljan k'o predsjednički kandidat, a teze koje iznosi smiješne su kao hrvatske penzije. Što ga s obzirom na godine...

Događanja

Večer puna smijeha očekuje vas u rujnu kada će se pod reflektorima pozornice u Lisinskom naći Vlatko, Aleks, Goc, Koza i Saša - komičar...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.