Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Beauty report

Kozmetička linija Cien Sun u Lidlu

Tijekom vrućih ljetnih dana, pružite svojoj koži dodatnu njegu s učinkovitom i pouzdanom zaštitom od sunca uz liniju kozmetičkih proizvoda Cien Sun iz Lidla.

Njega kože izuzetno je bitna, posebice za vrijeme ljeta. Tijekom vrućih ljetnih dana, pružite svojoj koži dodatnu njegu s učinkovitom i pouzdanom zaštitom od sunca uz liniju kozmetičkih proizvoda Cien Sun iz Lidla.

Asortiman Cien Sun sastoji se od klasičnih proizvoda – mlijeka i sprejeva za sunčanje, proizvoda za aktivnu zaštitu od sunca u koje spadaju prozirni sprejevi za sunčanje, losiona i hidratantnih gelova za njegu nakon izlaganja suncu te dječjih krema i sprejeva za sunčanje. Hit proizvodi koje izdvajamo iz bogate ponude su dječja krema za sunčanje i dječji sprej za sunčanje sa SPF-om 50+, losion za sunčanje sa šljokicama sa SPF-om 20 te mlijeko za sunčanje sa zaštitnim faktorom 30 i 50.

Cien Sun kozmetička linija hidratantna je i vodootporna, osigurava koži sigurnu i pouzdanu zaštitu od UV zraka te posebno njeguje i vlaži svaki tip kože. Većina je proizvoda Cien Sun veganske recepture i ne sadrži mikroplastiku, a ambalaža je napravljena od recikliranog materijala. Svi Lidlovi Cien kozmetički proizvodi, pa tako i oni iz linije Cien Sun, dematološki su ispitani, kvalitetni i povoljni – njeguju vaše tijelo i omogućuju vašoj koži da zablista.

Više

Darivanje

Kako bi pomogla ženama koje se nose s problemima suhoće i nelagode u intimnom području, INTIMINA je kreirala Balmy, intimnu umirujuću i hidratantnu kremu.

Beauty report

Opće je poznato da se zdrava kosa smatra manifestacijom moći te da kao takva odašilje u svijet poruku snage i ambicije.

Savjeti i preporuke

Đumbir možete koristiti u različitim pripravcima kako bi vam koža bila sjajna, zdrava, čista i zaštićena.

Darivanje

Ako vam smeta celulit – niste sami!

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.