Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Trendovi

Kozmetički brend Catrice nastavlja svoju suradnju s Kaviar Gauche-om

Kaviar Gauche već se udomaćio u Parizu, a trenutno predstavlja samo svoje dizajnerske kolekcije u ovom modnom hotspotu pred međunarodnom publikom.

Nakon sedam uspješnih nastupa na Berlinskom tjednu mode, CATRICE se sprema osvojiti i Pariški tjedan mode po drugi puta. Ove sezone, kozmetički brend će ponovno surađivati s Berlinskom couture modnom markom Kaviar Gauche kao službeni make-up partner. Početkom listopada, dizajnerski dvojac je predstavio svoju novu kolekciju za 2017.godinu u Parizu na Fondation Mona Bismarck-u.

CATRICE  i Kaviar Gauche su apsolutno oduševljeni što opet rade zajedno na međunarodnom konceptu unutar ovog projekta.

“Vrlo smo ponosni na najnoviju suradnju s Kaviar Gauche-om i rezultirajućom make-up kolekcijom koju smo razvili zajedno. Jako je zabavno ujediniti modu i ljepotu i pokazati kako kreativnost može biti proizvedena u Njemačkoj “, navodi Dagmar Riedel-Keil, direktorica za  CATRICE. Dva puta godišnje, kozmetički brend ažurira 25% svog asortimana kako bi zadržao najnovije moderne boje sa međunarodnih modnih pista, pored klasičnih nijansi. Visoko kvalitetni proizvodi dostupni su u više od 50 zemalja širom svijeta. Na Tjednu mode u Parizu, CATRICE će surađivati s uspješnom make-up umjetnicom Loni Baurom kao voditeljicom make-upa u svrhu razvoja i ostvarenja modernih make-up izgleda za Kaviar Gauche.

catrice2

Kaviar Gauche već se udomaćio u Parizu, a trenutno predstavlja samo svoje dizajnerske kolekcije u ovom modnom hotspotu pred međunarodnom publikom. Tajna njegovog uspjeha: Kaviar Gauche uvijek živi svoje ime: nekonvencionalni luksuz sjedinjen s klasičnim, ženstvenim elementima i revolucionarnim detaljima. Bridal Couture Collection čini vrhunac evolucije brenda u svijetu mode.

I ove sezone, dva dizajnera su opet sretna da imaju uz sebe CATRICE kao svog beauty partnera.

3

” CATRICE predstavlja apsolutnu profesionalnost i divnu suradnju. Drago nam je imati podršku ovog fantastičnog i istovremeno vrlo kooperativnog kozmetičkog brenda ovdje u Parizu. Uostalom,  imaju predivan i raznolik asortiman proizvoda na raspolaganju “, kažu Alexandra Fischer-Roehler i Johanna Kuhl.

Buduće suradnje, osobito u pogledu razvoja zajedničkih make-up kolekcija kao i u ranu jesen ove godine, nisu isključene.

“Kaviar Gauche je afirmirana dizajnerska marka, koja predstavlja moderan glamur, kao i uspjeh i kontinuitet”, navodi Mirela Abadi, osnivačica Prag Agency.

[box style=”0″]

Drage naše,  u darujemo jedan Catrice Kaviar Gauche Quattro Eye Shadow Palette! Što trebate?

  • U komentare ispod objavljenoga članka, na našem webu, upišite # KaviarGauche

Prijave primamo do 19. studenog, točno u podne.

Dobitnica: Ljubica Baranašić!

[/box]

Više

Beauty report

Catrice kolekcija za proljeće/ljeto 2024. slavi ljepotu individualnosti.

Beauty report

Jedanaesta Sisterlove kolekcija essence & Catrice nosi moto "Back to the roots" i inspirirana je jedinstvenim Disney likovima Mickey Mouse i Winnie the Pooh.

Beauty report

Simba, Nala, Pumba & Timon i Mowgli, Baloo, Hathi Jr. & Bagheera najbolji su primjeri nevjerojatnih prijateljstava i vraćaju neka prekrasna sjećanja iz djetinjstva.

Beauty report

Svestrani proizvodi u CATRICE Beautiful.You. kolekciji su upravo ono što trebate.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.