Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Trendovi

KOZO novi modni brend rublja za muškarce koji znaju što žele!

Osim donjeg rublja različitih dizajna, motiva i boja, dizajneri modnog brenda KOZO svojim rješenjima uklanjaju problem iritacije kože koristeći utisnute umjesto ušivene etikete.

Svjetsko, a naše! Tako bi se najjednostavnije mogao opisati modni brend KOZO koji u fokus stavlja ekskluzivno donje rublje za muškarce proizvedeno u pogonima domaće tvornice Bali d.o.o. iz Međimurja.

KOZO muškarac nosit će tako donje rublje napravljeno od najkvalitetnijih materijala – giza pamuka i micromodala koji pružaju udobnost i prozračnost u svakom odabranom komadu.

U aktualnoj kolekciji dominiraju različiti krojevi i stilovi donjeg rublja, spavaći program i veliki izbor majica koje će urbani i zaposleni muškarci nositi ispod košulja.

Giza pamuk, egipatski pamuk koji slovi kao kralj pamuka, zahvaljujući svojim dugačkim nitima spada u najfiniji pamuk na svijetu. Neprekinuta vlakna imaju manje spojeva te tako daju jače niti i dugotrajnije pletivo. Lagana, pahuljasta i mekana struktura koži pruža osjećaj svježine i nježnosti. Pletiva izrađena od giza pamuka osobito su elastična, čvrsta te izrazito upijajuća pa omogućavaju dobru izmjenu topline i prozračnosti.

Micromodal je kombinacija prirodnih i regeneriranih celuloznih vlakana koje se odlikuju izvanrednom lakoćom i finoćom. Neusporediva mekoća i savršeno prianjanja uz tijelo, u odnosu na druge tkanine, micromodal čini odličnim izborom za izradu muškog donjeg rublja i druge intimne odjeće.

Osim donjeg rublja različitih dizajna, motiva i boja, dizajneri modnog brenda KOZO svojim rješenjima uklanjaju problem iritacije kože koristeći utisnute umjesto ušivene etikete.

KOZO brend potražite putem web shopa www.kozo-underwear.hr

Više

Trendovi

Da bismo preostale dvije trećine dana bili aktivni, svježi, odmorni i zdravi trebamo pomno odabrati odjeću i donje rublje koje nosimo i u kojem...

Fashion report

Zagrebački boutique donjeg rublja Intima moda koji već više od 20 godina uspješno posluje na lingerie tržištu predstavlja novu proljetnu kampanju.

Trendovi

Donje rublje govori umjesto vašeg muškarca...

Trendovi

Omiljeni komad odjeće u ormarima žena diljem svijeta.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.