Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Video box 1

Krajem godine u kina stiže nastavak kultnog filma Matrix

Prošlo je gotovo 18 godina otkad smo se zadnji put uključili u ovu simuliranu stvarnost koja je publiku i struku oduševila impresivnim vizualnim efektima, slojevitom, zahtjevnom pričom koja kombinira filozofiju, religiju, etiku i tehnologiju.

Prikaz distopijske budućnosti u kojoj je čovječanstvo zarobljeno u simuliranoj stvarnosti, Matrici, koju su stvorili strojevi koji su se pobunili protiv čovječanstva oduševio je gledatelje daleke 1999. godine.

Matrix je svojom složenom radnjom, uvelike inspiriranom filozofijom, gledatelje prisilila na drugačiju vrstu sudjelovanja u filmu – na promišljanje o osobnim stvarima, identitetu, postojanju i moralnim pitanjima koja nikada nisu bila toliko aktualna kao danas, u vremenu u kojem živimo.

 

Novi film ponovno okuplja izvorne zvijezde. Keanu Reeves je u ulozi Nea, dok je Carrie-Anne Moss u ulozi Trinity. U ostalim im se ulogama pridružuje zvjezdana postava: Yahya Abdul-Mateen II, Jessica Henwick, Jonathan Groff, Neil Patrick Harris, Priyanka Chopra Jonas, Christina Ricci,  Telma Hopkins, Eréndira Ibarra, Toby Onwumere, Max Riemelt, Brian J. Smith i Jada Pinkett Smith.

MATRIX: USKRSNUĆA na velika platna u distribuciji Blitz filma dolazi ovog prosinca.

Više

Dobar posao

Zove se Ana Najcer i vlasnica je obrta za poslovne usluge MATRIX i radi kao virtualni asistent.

Trendovi

CROCS je najveći svjetski ponuđač inovativne i udobne obuće za slobodno vrijeme.

Fashion report

Karizmatična holivudska glumica i aktivistica Priyanka Chopra Jonas, koja je ove godine postala ponosna ambasadorica kampanje 'Budi ono što jesi' ('Come as you are'),...

Ljepota

Efekt koji koji daje ovaj sprej je sljedeći: Kosu brže osuši, to stvarno nije sporno, također je dlaka i zaglađenija i nema onih stršećih...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.