Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Celebrity

Kraljevski MINI za pomoć djeci zaraženoj HIV-om

Ususret kraljevskom vjenčanju MINI, brand ikona britanske auto industrije s gotovo 60 godina povijesti u Velikoj Britaniji, odlučio je ovo događanje proslaviti na poseban način.

Ususret kraljevskom vjenčanju MINI, brand ikona britanske auto industrije s gotovo 60 godina povijesti u Velikoj Britaniji, odlučio je ovo događanje proslaviti na poseban način. Dizajniran je unikatan Mini Cooper koji će nakon ceremonije biti doniran u humanitarne svrhe, a za pomoć djeci zaraženoj HIV-om.

Bijeli MINI s posebno izrađenom krovnom grafikom i suvremenim 3D ispisom interijera i eksterijera krase srebrno bijele akcentne trake i crni pojas ruba. Tako je istaknut inovativan vanjski dizajn vozila, a prepoznatljive karakteristike MINI modela izrađene u kromu, poput ručki vrata i okvira za prednja te stražnja svjetla, pridonijele su dojmu suvremenosti modela.

Posebno dizajniran krov dao je iznimnu estetsku notu ručnim oslikavanjem u bojama nacionalnih zastava mladenaca. Unutrašnjost ovog veličanstvenog MINI primjerka krasi siva koža s elementima krovne grafike, integrirane u trakama na vratima, iza upravljača i na naslonima za glavu. Inovativnost dizajnera očituje se i u light efektu „Just married“ koji se projicira na podu prilikom otvaranja vozačevih i suvozačevih vrata.       Mini je ovim izvanrednim i potpuno jedinstvenim humanitarnim modelom predstavio novitet u svojoj već bogatoj ponudi. Name, kupci će i u budućnosti imati mogućnost odabira vlastitog dizajna krova i ukrasnih detalja na automobilu te tako doživjeti ne samo jedinstvenu kvalitetu prepoznatljivog svjetskog branda već i potpuno jedinstven automobil kreiran prema vlastitim željama.

Stoga, ako želite da i Vaš novi MINI bude poseban, obratite se jedinom ovlaštenom distributeru za MINI vozila u RH: Tomić & Co. salonima u Zagrebu, Rijeci, Splitu, Osijeku i Puli.

Više

S modne piste

Svako prijelazno razdoblje donosi nove modne trendove za što lakši zaborav ljeta, a topli jesenski dani i dalje nas potiču na modne eksperimente.

Trendovi

Prelazak ljeta u jesen zbunjujuće je razdoblje, barem što se odijevanja tiče.

Fashion report

Za potpuni look na plaži zaslužni su brojni modni dodaci...

Trendovi

Vjerujemo da ste, baš kao i mi, jedva čekali skinuti one zimske jakne!

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.