Kraljevski zimski odmor za klince

Dječje igralište, bazeni, disko program, profesionalna briga i animacija za djecu, ali i zagarantirani užitak u saunama i raskošnim tretmanima kakve nudi Aquapura Thalasso & spa centar, samo su dio ponude koju možete doživjeti odlučite li zimski odmor provesti u zadarskom hotelu Falkensteiner Club Funimation Borik.

 

 

Školski praznici u ovom najljepšem obiteljskom hotelu u Hrvatskoj mogu biti doista drukčiji, jer – uz sve ostale sadržaje i puni pansion – tamo su pripremili i jedinstveni užitak za najmlađe – Falky SPA ponudu. Masaža je sjajna mogućnost da djeca iskušaju nešto novo te da se opuste i u potpunosti zaborave na nerijetko stresne školske obveze. Kroz razgovor sa SPA stručnjacima, moguće je točno odrediti koja masaža odgovara karakteru djeteta, pa će tako mirniji mališani uživati u aktivirajućim tretmanima, dok će živahna djeca moći doživjeti opuštajuće iskustvo. U ponudi su i birani kozmetički tretmani, osmišljeni baš za djecu, poput prirodne njege lica i dječje manikure. Poželite li, i cijela obitelj može uživati u zajedničkoj masaži “Falkino”, dok je i sauna Aquapura Thalasso & spa centra u potpunosti posvećena obitelji. Naime, odvojeni dječji SPA organizira infuzije u sauni za cijelu obitelj, ali i samo za djecu.

 

 

Falkensteiner Club Funimation Borik smješten je na zadarskoj plaži dugoj 1,7 km, od lipnja ove godine hotel ima i novi dizajnerski potpis temeljen na morsko-plavoj geometriji kakvu pronalazimo na paškoj čipki i dalmatinskim nošnjama, pa su već i sam dizajn te blizina mora, uz izvrsnu uslugu i božanstvenu gastro ponudu, dovoljni da se u potpunosti opustite i pripremite za nove izazove.