Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Fashion report

Kraljica Hrvatske neodoljiva u novoj kampanji Ivice Skoke

Skokine haljine, raskošne i elegantne savršeno se uklapaju u duge ljetne noći obasjane samo zvijezdama jer ova je kolekcija prije svega romantična.

Neopterećena elegancija, riječi su s kojima kralj glamuroznih haljina, Ivica Skoko, opisuje novu kampanju za kolekciju proljeće/ljeto 2019. prikazanu na proteklom Bipa FASHION.HR-u gdje je prikupio ovacije prepunog gledališta. U svom veličanstvenom, raskošnom i romantičnom smislu sažeo je poruku o buđenju proljeća i tako još jednom pokazao majstorsko umijeće čije su haljine prava umjetnička djela.

Iznimno nježne i lepršave haljine oživjele su pred objektivom modnih fotografa Franje Matkovića i Senje Vild s novom kraljicom Hrvatske Emom Gračan kao zaštitnim licem kampanje. Prelijepa Ema neodoljivo je ljupka i izazovna u kreacijama poznatog dizajnera. Nova je kolekcija senzualna modna priča zavijena u novom ruhu pa ne čudi da u vizualima kampanje dominira spektar boja morskog plavetnila.

Skokine haljine, raskošne i elegantne savršeno se uklapaju u duge ljetne noći obasjane samo zvijezdama jer ova je kolekcija prije svega romantična. Haljine su u svjetlijim i pastelnim uzorcima u kombinaciji sa satenom, koji je obogaćen savršeno izrađenim ružama, lameom i šljokicama. Bogatstvo uzoraka i boja može se pronaći u nijansama koje su za Skoku netipične, ali koje je savršeno uklopio u svoju viziju glamurozne, veličanstvene žene. Novom kolekcijom vladaju haljine koje mogu biti i za dnevne i večernje varijante, duge do poda idealne kako bi istaknule eleganciju i ženstvenost.

Kampanja je nastala u suradnji s brandom Schweppes, a snimljena je na otoku Krku u Malinskoj, u prekrasnom ambijentu Contessa Villas. Za frizuru Eme Gračan (Tijara Model Management) je zaslužan Pervan Hair Salon, dok dramatičan make up potpisuje Ivana Bilandžija Billy.

Ne propustite

Fashion report

Robert Sever na 30. jubilarnom Bipa FASHION.HR-u predstavit će svoju novu kolekciju naziva ELEFTHERIA, koji dolazi od grčke riječi sloboda.

Istaknuto

Tjedan mode Bipa FASHION.HR svoje će 30. jubilarno izdanje obilježiti prvim velikim modnim događajem ovog ljeta u posebnom garden izdanju koje će se održati...

S modne piste

Doajenka hrvatske modne scene, Branka Donassy, ove godine obilježava 35 godina od svoje prve revije.

Fashion report

Ovom će revijom Robert Sever u subotu 21. ožujka zatvoriti jubilarni 30. Bipa FASHION.HR.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.