Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Putovanja

Kranjska Gora – više od skijališta

Kranjska Gora živi i ostatak godine kad se snijeg otopi, a priroda oživi u zadivljujućim i prekrasnim bojama.

Raj okružen zimzelenom šumom i veličanstvenim Alpama – to je Kranjska Gora u Sloveniji, poznato skijalište i centar zimskog turizma. No, Kranjska Gora živi i ostatak godine kad se snijeg otopi, a priroda oživi u zadivljujućim i prekrasnim bojama. Razdoblje između zime i ljeta u tom je kraju poznato po blagoj klimi, idealnoj za istraživanje okolice, vožnju biciklom ili obiteljske šetnje.

Pogled iz hotela Špik

Pogled iz hotela Špik

Proljeće i početak ljeta savršeno su vrijeme za aktivan odmor u kojem će uživati cijela obitelj. Uzimajući u obzir sadržaje koji će razveseliti sve, a osobito one najmlađe, u hotelima Hit Alpinea pripremili su poseban paket Kekečeve avanture. Uz ulaz u Slovenski planinski muzej, Kajžnkovu hišu ili Liznjekovu domačiju, mališane će zasigurno oduševiti vožnja na ljetnom vodenom toboganu, sanjkanje na ljetnom sanjkalištu te susret s Kekecom, maskotom hotela čiju će igračku dobiti na poklon.

Roditeljima je osiguran neograničen ulaz u vodeni park Aqua Larix u kojem se mogu opustiti u masažnim bazenima i bazenima s toplom vodom, oni koji vole nešto initimnije okruženje mogu koristiti bazen wellness centra Kompas, a u Svijetu vode Špik uživat će cijela obitelj s obzirom da su im na raspolaganju bazen za opuštanje s masažnim slapom i masažnim klupama, bazen s protutokom i dječji bazen s penjalicama.

Wellness u hotelu Špik

Wellness u hotelu Špik

Bogat animacijski program za najmlađe tu je kako bi bezbrižno mogli odigrati partiju skvoša, pronaći svoj unutarnji mir u saunama ili se opustiti tijekom wellness tretmana. Jedino u hotelima Hit Alpinea možete isprobati sve pozitivne učinke vode iz glečera. Naime, ispod hotela Špik nalazi se glacijalna voda koja tamo već više od 1000 godina stoji netaknuta duboko između slojeva zemlje. Voda iz glečera iznimno je čista, bogata elementima u tragovima, ima idealan omjer kalcija i magnezija te neutralnu pH vrijednost, a svu njezinu blagodat možete osjetiti u kupeljima, tretmanima lica i tijela te masažama. Tu su također i tematske sobe koje se baziraju na pet osnovnih prirodnih elemenata od kojih svaki utječe na određenu vrstu energije i u kojima će organizam biti doveden u potpuni sklad.

Svake godine na Planici se održava natjecanje za Svjetski kup.

Svake godine na Planici se održava natjecanje za Svjetski kup.

Bez obzira izaberete li Ramada Hotel & Suites, Ramada Resort, Kompas, Špik ili hotel Alpina, možete računati na udoban smještaj i ljubazno osoblje te raznoliku gastronomsku ponudu u rasponu od tradicionalnih domaćih jela do odabranih okusa moderne kuhinje. A ako želite kušati domaću seosku hranu u opuštenoj atmosferi preporučamo da posjetite konobu Pri Žerjavu koja je već više od sto godina u vlasništvu iste obitelji.

Napunite baterije i provedite nezaboravan obiteljski odmor u srcu moćnih Alpi!

Više

Zanimljivosti

Od 27. rujna do 2. listopada netaknuti dijelovi Nacionalne šume San Bernardino postali su središte događanja na kojem je sudjelovalo više od 260 sudionika...

Putovanja

Jesen je omiljeno godišnje doba mnogih putnika koji ju vole provoditi u prirodi, a jedna od najpopularnijih aktivnosti je planinarenje ili trail trčanje -...

Putovanja

Planinarenje je odlična vrsta rekreacije. Istraživanja pokazuju kako nudi brojne fizičke i mentalne benefite za naše tijelo i um.

Zanimljivosti

Svi oni koji žele iskusiti nešto novo, testirati vlastite granice i osvijestiti što nam priroda daje, a pritom ujedno uživati na planini, od 28....

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.