Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Fashion report

Kreativni brend Shuz. ima novu kolekciju jedinstvenih tenisica

Nova kolekcija ostaje vjerna sanjivoj Shuz. estetici, tako da je paleta boja koja prevladava pastelna, nježna i eterična.

„Prolazeći kroz vlastite trudnoće, kada nam je udobna obuća bila apsolutni prioritet, shuzice su nam kao i uvijek bile prvi izbor uz sve kombinacije. Od onih ležernih za svaki dan ,tako i za svečane prigode uz koje štikle više nisu bile opcija. Kako imamo široki krug prijateljica koje su također mame ili očekuju bebu, znamo da su shuzice spoj najelegantnije i udobnije obuće ne samo za vjenčanja nego i krstitke i tzv. „baby shower-e”, pričaju Ljudmila Pribilović i Maja Žirovčić, osnivačice i dizajnerice koje stoje iza već etabliranog hrvatskog  brenda Shuz.

 

 

Upravo personalizirane Shuz. tenisice mogu biti originalan i prikladan poklon za takve prigode.

 „Osobno nas jako veseli i daje potvrdu kvalitetnog rada kada nam se trudnice, a naše bivše „Shuz.mladenke,” vraćaju po novi par shuzica. Kako i same kažu, udobna a pritom i lijepa obuća im pomažu da se osjećaju  ženstveno, pogotovo ako se susreću i s nelagodnom, a vrlo čestom pojavom u trudnoći – oticanjem nogu“,  pričaju Maja i Ljudmila.

 

 

Nova kolekcija ostaje vjerna sanjivoj Shuz. estetici, tako da je paleta boja koja prevladava pastelna, nježna i eterična. Perlice i biseri kao neizostavni hit ove sezone, ručno šivani ukrasi od tila, satena i svile detalji su koji ih čine posebnim komadom obuće.

Odabirom shuzica samo se potvrđuje i ona činjenica da trudnički stil ne mora biti nužno dosadan i monoton.

Sve detalje o proizvodu možete pogledati na webshopu www.shuzdesign.hr  ili Instagram stranici shuz

Pročitajte još

Fashion report

Bez obzira na model, tenisice i ove jeseni ostaju visoko na ljestvici obaveznih modnih trendova.

Trendovi

Proljetni dani koje će uljepšati tenisice u svim bojama!

Fashion report

Sofisticirane i elegantne. Deichmann kao najveća maloprodajna trgovina obućom u Europi u novoj sezoni predstavlja modele u zemljanim i nježnim bojama.

Istaknuto

Pogledajte novu kolekciju tenisica iz Massa.

Advertisement