Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Zanimljivosti

Kreće potraga za najljepšom Hrvaticom: Nakon dvije godine, Hrvatska će svijetu opet pokazati svoju ljepotu

Miss Hrvatske za Miss Svijeta vraća se na velika vrata.

Miss Hrvatske za Miss Svijeta vraća se na velika vrata. I to na tridesetu obljetnicu. Miss World Croatia krenuo je još devedesetih godina, u najtežim vremenima, no posljednje dvije godine Lijepa Naša nije imala predstavnicu na ovom izboru, a sve je kriva COVID kriza koja je svijetu pomrsila račune.

„Izbor za Miss Svijeta 2021. trebao je biti održan još u prosincu. Brojne djevojke su se razboljele pa je ovaj prestižan događaj odgođen za ožujak ove godine. Mi nismo slali predstavnicu jer sam smatrala da bi to bilo neodgovorno. Nisam željela djevojku izlagati virusi i ugroziti njezino zdravlje. Odlučili smo da ove godine, nakon 30 godina, napravimo dostojanstven izbor“, kazala je direktorica Izbora, Maja Vračarić.

Ova godina posebna je i po drugim nedaćama koje su zadesile svijet, no ovaj Izbor upravo će ljepotom dati svoj doprinos u želji da svijetom zavlada mir i zdravlje. Dok svakodnevno čitamo loše vijesti, Miss Hrvatske potrudit će se barem ljepotom Hrvatica nakratko zaustaviti loše vijesti.

Tako će Katarina Mamić, posljednja Miss Hrvatske, napokon svoju krunu prepustiti novoj ljepotici. Direkcija Izbora i dalje je u istom sastavu, a potraga za najkompletnijom djevojkom upravo kreće. Najljepša Hrvatica našu će zemlju predstavljati krajem godine na Izboru za Miss Svijeta.

Sve zainteresirane djevojke mogu se prijaviti putem linka https://miss.hr/prijavnica

Izbor za najljepšu Hrvaticu održat će se u rujnu, a svjetski Izbor rezerviran je za kraj godine.

Ne propustite

S modne piste

Aktualna Miss Hrvatske nosit će glamuroznu haljinu istarske dizajnerice Ingrid Rojc, inspiriranu istarskim krajolikom.

Video box 2

Miss Hrvatske Angelica Zacchinga 26. 11. 2016. putuje na izboru za Miss Svijeta koji će se u 18. prosinca održati u Washingtonu.

Drama Queen

Koje su zapravo ovlasti predsjednika/predsjednice? Znamo li uopće čemu nam oni služe?

Celebrity

Ovogodišnje natjecanje zasjenilo je ubojstvo natjecateljice iz Hondurasa Marije Jose Alvarado nekoliko dana prije

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.