Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Događanja

Kreće radionica prehrane koja je zaludjela Hrvate PALEO / LCHF KUŽINA

PALEO LCHF KUŽINA, radionica zdrave prehrane, uz puno kužinavanja te još više smijanja.

Za gostovanja nutricionistice Anite Šupe kod komičarke Marijane Perinić na zabavnom talk- showu „ Ženska priča“, između ove dvije Šibenke se rodila ljubav na prvi pogled i obostrana želja za suradnjom. Kako su ulaznice za Žensku priču planule u rekordnom roku, dvije svestrane Šibenke su show čak morale reprizirati, nakon čega su i odlučile publici dati ono što ih i traže, a to je PALEO LCHF KUŽINA, radionica zdrave prehrane, uz puno kužinavanja te još više smijanja.

Tako je rođena ideja za pokretanjem zajedničkog projekta na kojem će sudionici moći čuti sve o prehrani koja je zaludjela Hrvate, i to kroz ugodan i zabavan razgovor, da bi potom i sami sudjelovali u pripremi raznih jela po unaprijed dogovorenim jelovnicima.

Pokret za povratak izvornoj prehrani jak je globalni trend prisutan u gotovo svim zemljama, utemeljen na teoriji evolucije, ali i na naučnim dokazima o štetnosti industrijski prerađene hrane. Najpopularniji nazivi su Paleo, Primal, LCHF, ali postoje i brojne poznate i vrlo učinkovite medicinske dijete pod drugim nazivima koje se također zasnivaju na principima LCHF.

pozivnica

Paleo i LCHF su vrlo slični – i jedan i drugi način prehrane potpuno izbacuje žitarice, mahunarke, šećer i procesiranu hranu. No neke razlike ipak postoje. Dođite i naučite nešto novo, a i nasmijat ćete se – garantiramo!

Zabavno-edukativna radionica PALEO LCHF KUŽINA će se održati u subotu 27.siječnja 2018 u prostorijama Enzite Heksagon na Zagrebačkom velesajmu u trajanju od 10,00 do 15,00 h. Primati će maksimalno 28 sudionika. Prijave i sve informacije na: [email protected] ili 091/552-0611.

Više

Zanimljivosti

Voditeljica i spisateljica Marijana Perinić sprema posljednje ovosezonsko izdanje jedinog hrvatskog interaktivnog talk-showa Ženska priča koji ide uživo ispred publike, i to na temu...

Zanimljivosti

Pozivamo sve posjetitelje da uživaju s nama u novom izdanju Ženske priče čija će sezona trajati do srpnja 2022 godine.

Zanimljivosti

Poznati su iskreno odgovarali na brojna pitanja iz publike, od usklađivanja privatnih i poslovnih obaveza, usponima i padovima pa sve do pitanja intime i...

She Book Club

Lijevo ili desno – pitanje je na koje protagonistica treba promptno odgovoriti, a koje joj, kako se čini, definira daljnju sudbinu.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.