Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Događanja

Kreće radionica prehrane koja je zaludjela Hrvate PALEO / LCHF KUŽINA

PALEO LCHF KUŽINA, radionica zdrave prehrane, uz puno kužinavanja te još više smijanja.

Za gostovanja nutricionistice Anite Šupe kod komičarke Marijane Perinić na zabavnom talk- showu „ Ženska priča“, između ove dvije Šibenke se rodila ljubav na prvi pogled i obostrana želja za suradnjom. Kako su ulaznice za Žensku priču planule u rekordnom roku, dvije svestrane Šibenke su show čak morale reprizirati, nakon čega su i odlučile publici dati ono što ih i traže, a to je PALEO LCHF KUŽINA, radionica zdrave prehrane, uz puno kužinavanja te još više smijanja.

Tako je rođena ideja za pokretanjem zajedničkog projekta na kojem će sudionici moći čuti sve o prehrani koja je zaludjela Hrvate, i to kroz ugodan i zabavan razgovor, da bi potom i sami sudjelovali u pripremi raznih jela po unaprijed dogovorenim jelovnicima.

Pokret za povratak izvornoj prehrani jak je globalni trend prisutan u gotovo svim zemljama, utemeljen na teoriji evolucije, ali i na naučnim dokazima o štetnosti industrijski prerađene hrane. Najpopularniji nazivi su Paleo, Primal, LCHF, ali postoje i brojne poznate i vrlo učinkovite medicinske dijete pod drugim nazivima koje se također zasnivaju na principima LCHF.

pozivnica

Paleo i LCHF su vrlo slični – i jedan i drugi način prehrane potpuno izbacuje žitarice, mahunarke, šećer i procesiranu hranu. No neke razlike ipak postoje. Dođite i naučite nešto novo, a i nasmijat ćete se – garantiramo!

Zabavno-edukativna radionica PALEO LCHF KUŽINA će se održati u subotu 27.siječnja 2018 u prostorijama Enzite Heksagon na Zagrebačkom velesajmu u trajanju od 10,00 do 15,00 h. Primati će maksimalno 28 sudionika. Prijave i sve informacije na: [email protected] ili 091/552-0611.

Pročitajte još

She Book Club

Lijevo ili desno – pitanje je na koje protagonistica treba promptno odgovoriti, a koje joj, kako se čini, definira daljnju sudbinu.

Događanja

Marijanu je teško predstaviti u jednoj rečenici. Za mene će ona uvijek biti zblajhana partijanerica, ali i spisateljica, komičarka, imitatorica, voditeljica... 

She Book Club

Sinoć, 14. srpnja 2021. u kavani „Johann Franck“ održana je promocija novog romana autorice Marijane Perinić - Raskrižje.

Događanja

Svi željni zanimljivih priča, sinoć su uživali na talk -showu u rasprodanom klubu Sax!, za što su zaslužni gosti večeri koji su pričali na...

Advertisement